Kendte29. december 2023

Hede Heidi Klums fede ferie på St. Barts: Topløs på stranden

Den 50-årige model har nok en gang understreget, at hun stadig har kroppen til at være med i verdens fineste kampagner
Heidi Klum og Tom Kaulitz nyder i øjeblikket en dejlig ferie på St. Barts. Her har Heidi Klum også udnyttet lejligheden til at slippe "pigerne" løs på stranden.
Heidi Klum og Tom Kaulitz nyder i øjeblikket en dejlig ferie på St. Barts. Her har Heidi Klum også udnyttet lejligheden til at slippe "pigerne" løs på stranden.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Halvnøgen med datteren: Nu bliver Heidi Klum slagtet

Der er gode gener i familien og så er der familien Klum.

Af flere omgange har Heidi Klum, 50, og datteren Leni, 19, vist, at de i hvert fald ikke har noget imod at vise deres kroppe frem halvnøgne sammen.

I øjeblikket er Heidi Klum dog på ferie uden datteren, da hun befinder sig på en romantisk ferie på St. Barts med sin mand Tom Kaulitz, 34.

Hvis man hedder Heidi Klum, er man da nok også godt klar over, at en ferie til sådan et paradis ikke helt kan blive uden opmærksomhed fra de hungrende amerikanske paparazzier.

De har da også fanget Heidi i en hed stund på stranden, hvor hun havde tænkt på, hvordan man får de bedste tanlines – nemlig ved overhovedet ikke at have en top på.

Det har The Sun fanget adskillige billeder af.

På ferien har Heidi Klum også udnyttet det særdeles gode vejr til at promovere sin nye sang ”Sunglasses at Night” som udkommer den 26. januar.

Og hvordan tænker du så?

Ja, ved at opfordre de 11,8 millioner følgere på Instagram til at tage en tur over til TikTok for at vise, hvordan de bruger deres solbriller om natten – alt imens hun selvfølgelig er topløs i begyndelsen af video.

Heidi Klum har tidligere været gift med Ric Pipino og Seal, men sagde i 2019 ”ja” til Tom Kaulitz, da de hemmeligt gift i Los Angeles.

Sponsoreret indhold