Kendte14. august 2023

Hed kærlighedsferie: Heidi Klum topløs i Italien

Den tyske supermodel og hendes mand så ikke ud til at kunne holde fingrene fra hinanden, da de forleden var en tur på stranden
Heidi Klum poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'The Pot-au-Feu' at the 76th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 24, 2023. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Heidi Klum fejrer fire års bryllupsdag i Italien i øjeblikket.
 Arkivfoto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Det kan godt være, de har været gift i fire år, men Heidi Klum og Tokio Hotel-guitaristen Tom Kaulitz kan tilsyneladende stadig ikke holde fingrene fra hinanden.

Der var i hvert fald meget kærlighed i luften, da de to forleden var en tur på stranden i forbindelse med en familieferie til øen Capri.

Det skriver The Sun, som har fået fingrene i en række billeder derfra.

På billederne kan man blandt andet se, den 50-årige Heidi Klum smide sin bikini-bh for i stedet at rende topløs rundt på den italienske sandstrand.

På et andet billede kan man se, hvordan hendes 33-årige ægtemand har godt fast i hendes ene balle, da de to prøver at tage en selfie sammen.

Ifølge det britiske medie er turen til Italien en fejring af Heidi Klums og Tom Kaultiz' fire års bryllupsdag.

Parret har også Heidi Klums børn med, ligesom den tyske supermodels mor tilsyneladende også er med i det italienske, da hun i hvert fald dukkede op til en familiefrokost efter strandturen.

Heidi Klum og Tom Kaulitz blev officielt gift tilbage i februar 2019 efter at have været forlovet i to måneder, men de holdt først bryllupsfest i august.

Det gjorde de på netop Capri, hvor de holdt en kæmpe fest på en luksusyacht.

Parret har ingen børn sammen, men supermodellen har fire børn fra tidligere forhold. Hun fik sit første barn med forretningsmanden Flavio Briatore og sine tre efterfølgende børn med sangeren Seal.

Sponsoreret indhold