Kendte11. maj 2020

Heather Locklear fejrer datters dimission derhjemme

Også Hollywood-stjerner må finde en anden måde at fejre livets store begivenheder i denne coronatid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega245170_001.jpg
 Foto: MEGA

Det er ikke kun herhjemme, at universitetsstuderende og gymnasieelever ikke får den afslutning på året, som de har gået og drømt om.

For også i Hollywood ser tingene meget anderledes, end de førhen har gjort.

Der kan derfor være brug for at tage andre midler i brug for at komme nogenlunde tæt på den længe ventede oplevelse det er at blive færdig med sin uddannelse.

Derfor har den 58-årige ”Melrose Place”-skuespillere Heather Locklear forberedt den perfekte og sødeste fejring af sin 22-årige datter Ava Sambora, der ellers skulle dimittere fra Loyola Marymount University i Los Angeles.

Skuespilleren har nemlig blandt andet sørget for et indrammet billede af datteren i sit amerikanske dimissions-tøj, der viser, at hun er blevet færdig i 2020 sammen med en fin buket pink blomster.

På det sociale medie Instagram skriver den stolte mor:

- Tillykke min datter. Vi er så stolte!

Der var naturligvis også sørget for en papudskæring af datteren, en kæmpe kage og lyserød champagne.

Datteren har indtil nu været i karantæne med moren på grund af den verdensomspændende coronavirus for at være en fast støtte for moren, der for nylig kunne fejre et år som ædru.

Skuespilleren har nemlig tidligere haft svære problemer, da hun blandt andet har truet med at skyde sig selv samt overfaldet sin daværende kæreste og redningsfolk.

Men trods op- og nedture så har skuespilleren et fortsat godt og tæt forhold til sin datter, som hun har med eksmanden Richie Sambora.

Sponsoreret indhold