Kendte17. juli 2020

Hayden Panettiere ekskæreste anholdt

Skuespillerinden Hayden Panettieres ekskæreste er blevet anholdt for vold og voldelig adfærd mod hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega259636_006.jpg
 Foto: MEGA

"Nashville"-skuespilleren Hayden Panettieres ekskæreste Brian Hickerson er blevet anholdt og anklaget for voldelig adfærd.

Den 31-årige Hickerson blev anholdt torsdag efter anklager om vold mod en samlevende. Anklagerne skulle ifølge en talsperson for Los Angeles County sheriff's Department stamme fra tidligere hændelser i perioden fra maj 2019 til januar 2020. I den periode, har Hickerson været kærester med Hayden.

Hickerson er lige nu i fængsel for anklagerne med en kaution sat til intet mindre end to millioner kroner.

Det skriver People.

Ifølge anklagerne skulle han både være gået til angreb med et "dødeligt våben" og have slået sin samlever. Derudover er han også tiltalt for at have forsøgt at hindre et vidne i at retsforfølge ham. En klage, der blev indgivet den 27. juni, viser, at det var Hayden, som Brian Hickserson forsøgte at holde tilbage.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega612527_001.jpg

Brian Hickerson, Hayden Panettieres ekskæreste, blev også anholdt for vold tilbage i februar, hvor han angiveligt skulle have slået Hayden i ansigtet. (Foto: MEGA)

Det er blot få dage siden, at den 30-årige skuespiller fik godkendt et polititilhold mod ham.

"Heros"-skuespillerinden har dannet par med Brian Hickerson siden 2018. I juni gik de fra hinanden efter adskillige anklager om voldelig adfærd.

Brian Hickerson blev blandt andet anholdt tilbage i februar måned, hvor han på valentinsdag angiveligt skulle have slået Hayden i ansigtet.

Anholdelsen var ikke den første af slagsen. Tidligere i år blev han også lagt i håndjern efter at have været i en fysisk kamp med Hayden. Skuespillerinden valgte dog ikke at anklage ham for vold.

Hayden har en datter, Kaya, på fem år sammen med sin eksforlovede Wladimir Kiltschko. Parret, der gik fra hinanden i 2018, har været kærester i næsten ti år.

Hayden sammen med datteren Kaya:

Sponsoreret indhold