Kendte1. april 2020

Harry Styles strandet i Californien: Savner sin familie

Den 26-årige sanger er ret træt af sin situation under den verserende coronapandemi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry_3.jpg
 Foto: MEGA

Den tidligere One Direction-stjerne og nu turnerende soloartist, 26-årige Harry Styles, skulle egentlig have været på vej over Atlanten fra USA til Europa for at færdiggøre sin sidste del af "Love On Tour"-turné.

Men det fik coronavirusset og dets hurtige og aggressive spredning sat en gevaldig stopper for.

Det fortæller Styles nu i et interview til radiokanalen Capital FM.

- Jeg er strandet her, fortæller han i programmet fra tirsdag, og fortsætter:

- Det var meningen at jeg skulle have været på et fly hjemad på den præcis samme dag, som USA besluttede sig for at aflyse alle fly, så jeg har været nødt til at blive her.

Harry Styles fortæller videre, at han er virkelig ked af at sidde tilbage i Californien - ikke kun på grund af den udskudte tour, men også fordi han helst ville have spenderet sine karantænedage med familien.

- Jeg så virkelig frem til at komme hjem og bruge noget tid med min mor og min søster, men det her er selvfølgelig for det bedste, siger han.

Harrys mor Anne og hans søster Gemma bor begge i Storbritannien.

Skriver ny karantænemusik

Selvom det er skuffende, at britiske fans ikke kommer til koncert med "Adore You"-hitmageren i april, og de danske koncertgængere må vinke farvel til showet i Royal Arena i maj, så er der andre ting der er vigtigere end at turnere lige nu, mener han.

- Jeg tror alle forstår, at der ikke er så meget at gøre ved hele situationen lige nu. Det vigtigste er at alle er på den sikre side, fortæller han om aflysninger og udskydelser.

- Det er noget, jeg har gjort for hele crewet, ligesom det er for mine fans bedste. Jeg ville ikke have lyst til at tage til et stort show, hvis det så sådan her ud.

Hvis man skal betragte tingene lidt fra den lyse side, har Styles allerede brugt store dele af sin isolation i Californien på at arbejde på ny musik.

- Jeg har pludselig mere tid til de ting, jeg ikke fik gjort før. Jeg skulle have spillet mere guitar, skulle have skrevet flere digte - alt det kan jeg nu, afslører han, før han fortæller, at det ikke er utænkeligt, at han allerede har materiale til en tur i studiet, så snart den slags kan lade sig gøre igen.

I sidste uge kom det frem, at Harry Styles udskyder hele sin turné i Europa og Storbritannien - inklusiv hans danmarksbesøg den 4. maj.

Sponsoreret indhold