Harry Styles overrasker: Første mandlige model for Vogue i 127 år – poserer i kvindetøj

Den 26-årige britiske sanger Harry Styles kan ikke kun prale af at have vundet pige- og kvinde-hjerter verden over.

Nu kan han også skrive på CV’et, at han er den første mand i mere end 127 år til at posere på forsiden af den amerikanske version af modemagasinet Vogue.

Men ikke nok med, han som den første mand i meget lang tid scorer dén tjans – ja, så valgte den altid lidt forargende sanger at posere i kvindetøj.

- Jeg tager tit mig selv i at kigge på kvindetøj og tænke, at det er fantastisk, fortæller han bladet i forbindelse med coveret er blevet til.

På selve forsiden af december-udgaven af bladet ses sangeren posere i en hvid kjole og en blazer, mens han er i færd med at puste en ballon op.

Inde i bladet ses han desuden i en meget udtryksfuld nederdel og i et mere skotsk-lignende outfit.

- Tøj er til for at du kan have det sjovt med det, og du kan eksperimentere med det. Når du fjerner, at der er tøj til mænd og tøj til kvinder, når du fjerner de her barrierer, så åbner du jo arenaen, hvor du kan have det sjovt, fortæller han i interviewet.

- Det er som om, at hver gang du sætter de her barrierer i dit liv, så begrænser du bare dig selv. Der er så meget glæde i at lege med tøj.

Det er da bestemt heller ikke første gang, at den tidligere boyband-sanger overrasker i et mere vildt outfit.

Tilbage i november 2019 kunne han på sin Instagram-profil dele flere billeder af sig selv i en fin, lyserød balletdragt i forbindelse med en optræden i showet ”Saturday Night Live”.

Også Harrys søster, Gemma hylder stjernen for sit valg og ikke mindst hans mulighed for at blive den første mand på forsiden af magsinet.

- Jeg er så stolt af, hvem du er. Tak fordi, du spurgte mig, skrev hun blandt andet på sin Twitter fredag sammen med et billede af de to fotograferet sammen på en bænk under shootet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close