Kendte15. januar 2024

Harry Styles kunne have været med i "Mean Girls"-filmen

Hjerteknuseren Harry Styles var i betragtning som en del af castet, afslører instruktørene af nyfortolkningen af "Mean Girls"
Harry Styles i Mean Girls
Harry Styles var på instruktørenes læber, da de skulle stille et hold til den nye "Mean Girls"-film.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Musicalfilmen "Mean Girls", der er en nyfortolkning af filmen af samme navn fra 2004, kunne have et af nutidens aller unge største navne på filmplakaten.

Det afslører filmens instruktører Arturo Perez Jr og Samantha Jayne i et interview med The Hollywood Reporter.

I arbejdet med nyfortolkningen måtte instruktørerne se på, hvilke scener fra den originale film som skulle med, og her faldt snakken også på potentielle medvirkende.

I filmen fra 2004 er der flere berømte replikker, som instruktørparret ikke kunne undlade at have med.

- Der er en bestemt humor, som var sjov for 20 år siden, som bare ikke går i dag. Det vidste vi alle sammen. Men der er visse ikoniske replikker, hvor vi ville joke med, at der ville være optøjer i gaderne, hvis det ikke var med. Som "Værsgod, Glen Coco!"' Giv folk, hvad de vil have. Giv mig hvad jeg vil have! Men da vi tænkte: "Hvem er Glen Coco?", lyder det fra Samantha Jayne, der bliver suppleret af sin instruktørkollega.

- Hvem kan det være? Jeg kan huske, at vi tænkte, kunne vi spørge Harry Styles?, lød det fra Arturo Perez Jr.

- Vi tænkte, Harry Styles kunne være Glen Coco! Så var vi sådan, vent lidt, vi elsker at bryde den fjerde mur: Hvad hvis vi alle er Glen Coco? Så efter 20 år kan vi alle føle os som Glen Coco.

Du kan se scenen fra den gamle film her.

Oprindeligt var det Lindsay Lohan og Rachel Adams, der havde hovedrollerne i den ikoniske film. I den nye film er hovedrolleindehaverne Angourie Rice og Reneé Rapp som henholdsvis Cady Heron og Regina George.

Sponsoreret indhold