Kendte28. juli 2020

Har netop annonceret graviditet: Nu skal "Riverdale"-stjerne Vanessa Morgan skilles

Det er blot tre dage siden skuespilleren Vanessa Morgan annoncerede, at hun er gravid med sit første barn - nu har hendes mands søgt om skilsmisse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega276219_096.jpg
 Foto: MEGA

Men nu er der skår i glæden: Hendes mand, baseball-spilleren Michael Kopech, har søgt om skilsmisse blot seks måneder efter, de blev gift. Det skriver The Chicago Tribune.

24-årige Kopech, der spiller for det Chicago-baserede baseballhold White Sox, har ifølge avisen søgt om skilsmisse i sin hjemstat Texas den 19. juni.

Nyheden om skilsmisse kommer blot få dage efter, Morgan annoncerede, at hun er gravid.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Jeg har diskuteret, hvorvidt jeg skulle holde denne del af mit liv skjult, men jeg ved, folk før eller siden kommer til at se billeder med min mave, og jeg vil gerne have, I hører det fra mig, indledte hun en længere tekst, som hun postede fredag.

- Jeg vil gerne holde dette kapitel af mit liv privat, men jeg vil gerne være den første til at dele nyheden. Jeg er overlykkelig for, at min babydreng kommer til verden denne januar, afslørede hun.

Det amerikanske ugeblad People hæfter sig ved, at hun i graviditetannonceringen ikke omtaler sin mand. Mediet har fået bekræftet, at det er Kopech, der er faderen til hendes barn.

Vanessa Morgan og Michael Kopech blev gift i januar. De blev forlovet i sommeren 2019, efter at have dannet par i lidt over et år.

Sponsoreret indhold