6-årig myrdet i familiens kælder: Har morderen lige afsløret sig selv?

Den 6-årige skønhedsdronning blev fundet død i familiens kælder

Den 6-årige skønhedsdronning blev fundet død i familiens kælder

Foto: ABC NEWS

Mordet på den lille, smukke skønhedsdronning Jonbenét Ramsey har været et mysterie, siden hun for næsten 30 år siden blev fundet dræbt i familiens kælder. Politiet har peget fingrene i mange retninger i forsøget på at bure den koldblodige morder inde, men ingen er nogensinde blevet dømt i sagen.  

Men nu er der måske nyt. Det skriver DailyMail

JonBenéts livløse krop blev fundet af hendes far, John Ramsey, i familiens kælder 26. december 1996.  Politiet tror, at hun blev myrdet aftenen inden ved enten et slag i hovedet eller kvælning. Hun var angivelig blevet gennembanket, kvalt og gemt under et hvidt tæppe med en nylon snøre omkring hendes hals, hendes håndled var bundet over hovedet og hendes mund var dækket af gaffatape. 

En tidligere mistænkt i sagen indrømmer nu i et brev, at han stod bag det bestialske drab. Den 54-årige Gary Olivia er dømt pædofil og afsoner lige nu en 10 år lang dom for at have børnepornografi på sin telefon. 

- Jeg elskede aldrig nogen, som jeg elskede JonBenét og alligevel lod jeg hende falde. Hendes hoved smadrede, og jeg så hende dø. Det var en ulykke. Hun var ikke som de andre børn, står der i et af brevene ifølge DailyMail.

Artiklen fortsætter under billedet...

Pædofilidømte Gary Olivia har tidligere indrømmet, at det var ham der slå den lille pige ihjel.

(Foto: Politi)

Gary Olivia har en lang kriminalhistorie. For næsten 30 år siden under løsladelse for overfaldet på en 7-årig pige, forsøgte han angiveligt at slå sin mor ihjel. 

I et andet brev skrev han: 

- JonBenét ændrede mig fuldstændig og fjernede al ondskab i mig. Bare ved et kig på hendes smukke ansigt, hendes strålende hud og hendes fantastiske gudekrop indså jeg, at det var forkert af mig at slå andre børn ihjel. Alligevel døde hun ved en ulykke, og det var min skyld. 

Brevene blev sendt til musikpublicisten Michael Vail, som gik i gymnasiet med 54-årige Gary Olivia. 

Mange tilståelser 

Michael Vail har længe mistænkt, at hans gamle gymnasiekammerat var involveret i drabet på unge JonBenét, som i dag ville have været en ung kvinde på 28 år. 

I et interview med DailyMail fortæller den 55-årige gymnasiekammerat Michael Wain, at: 

- hans mistanker startede, da Gary ringede til ham sent om aftenen 26. december 1996. Han græd og sagde: 'jeg har gjort en lille pige fortræd'

Da han dagen efter drabet læste om drabet på den lille pige i avisen alarmerede han politiet. 

Det er ikke første gang, at Gary Olivia har erklæret sig skyldig i at have dræbt den lille skønhedsdronning. Den 10. januar, kort efter at historien om brevet kom ud i medierne, skrev politiet, at de 'er opmærksomme på Gary Olivia og har efterforsket hans mulige involvering i sagen herunder adskillige tidligere tilståelser. Der er intet nyt i efterforskningen. 

DNA fra gerningsstedet matcher dog angiveligt ikke Gary Olivias. 

I brevene forklarer Gary Olivia ikke, hvorfor han angiveligt skulle have været hos familien, men efterforskning i sagen har afsløret, at han på det tidspunkt boede kort fra familiens hus. Men da han i 2016 blev arresteret for en anden sag fandt politiet angiveligt 335 billeder af eller relateret til JonBenét på hans telefon. 

Gary Olivia såtr til løsladelse næste år. 

Mistænkte familien 

JonBenéts forældre og bror har siden drabet for 30 år siden været offer for vilde spekulationer om deres indblanding, men de blev i 2008 renset af DNA-beviser, der blev taget fra pigens tøj. DNA'et kom i stedet fra en ukendt mand, og kunne ikke matches med nogen, der havde været omkring gerningsstedet. 

Artiklen fortsætter under billedet...


(Foto: ABC News)

I et kontroversiel CBS dokumenarprogram, der blev sendt i 2016, udtaler en retsmediciner, at der var grund til at tro, at den dengang 9-årige bror slog JonBenét med en tung lommelygte og ved en fejl dræbte hende. Han har senere sagsøgt CBS på grund af programmet, der inkriminerer ham. 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close