Kendte 2. september 2021

Har Melvin Kakooza en kæreste? Her er hans kryptiske svar

Melvin Kakooza er hele Danmarks darling, og folk vil vide alt om den sjove jyde. Men selv har komikeren længe holdt sit kærlighedsliv fuldstændig hemmeligt.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter sin hjernetumor og efterfølgende genoptræningsforløb er Melvin Kakooza så småt ved at være tilbage på toppen.

Den folkekære komiker er begyndt at arbejde igen, og her til aften var han til Zulu Comedy Galla 2021.

Her kunne "Sunday"-stjernen fortælle, at det har taget tid at komme tilbage til en normal hverdag igen, men at han er ved at være der.

- Det går rigtig godt. Jeg kan arbejde mere og mere, så jeg er snart på toppen, men det tager tid sådan noget, og det må man have respekt for, sagde Melvin til SE og HØR og fortsatte:

- Det handler om det (at komme tilbage på toppen red.), også handler det rigtig meget om at finde rytmen i det arbejde, man laver.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Mikael Rieck

Her til aften havde Melvin selveste Dar Salim ved sin side på den røde løber (Foto: Mikael Rieck)

Melvin er på rekordtid blevet folkeeje blandt danskerne, og populariteten fører naturligvis en stor nysgerrighed omkring ham med sig.

Men det er ikke alt, som komikeren vil dele med sine fans og følgere. Heriblandt hans kærlighedsliv.

For har hr. Kakooza egentlig en kæreste? Det har han aldrig svaret på, og på den røde løber her til aften kom han med endnu et kryptisk svar.

- Jeg har sagt det hvert år, og jeg siger det igen: Lige så snart jeg har noget at sige på den front, så ringer jeg til dig (SE og HØRs journalist red.), lød det fra Melvin.

Sponsoreret indhold