Kendte1. november 2023

Har ikke vist sig, siden hun blev syg: Céline Dion dukkede pludselig op til ishockeykamp

Den gudsbenådede sanger har holdt sig fra rampelyset, siden hun meldte sin forfærdelige sygdom ud, men nu kan offentligheden endelig få et glimt af superstjernen
Her ses Céline Dion i Paris i juli 2019.
Her ses Céline Dion i Paris i juli 2019.
 Foto: MEGA

Læs også: Céline Dions familie fortvivlet: Medicinen virker ikke

I december sidste år fortalte den 55-årige sanger selv, at hun var blevet diagnosticeret med "stiff person syndrome", der forårsager muskelspasmer og stivhed i kroppen, og siden er det ikke meget, fans har set til deres idol.

Men nu er der dukket et spritnyt foto op, der kaster lidt lys over, hvordan den syge sanger har det.

For ud af det blå dukkede Dion mandag op til en ishockeykamp i Las Vegas, og her formåede Canadas vicepræsident for hockey, Chantal Machabée, at få taget nogle billeder med sangeren, som hun delte på sin Instagram.

Her står "My Heart Will Go On"-sangeren iført et hvidt sæt tøj og smiler sammen med hockeydamen.

– Vi fik fint besøg under kampen i Vegas i går. Tusind tak til Céline Dion for din generøsitet. Hele holdet var glade for at møde dig og din familie, lyder teksten til fotoet.

Céline Dion er bosat i Las Vegas, og tidligere har hendes søster Claudette afsløret, at deres søster Linda er flyttet ind hos Céline i hendes hjem i Las Vegas, hvor hun passer telefonen og mailkorrespondancer, mens Céline knokler for at genvinde kontrollen over sin krop.

Sponsoreret indhold