Kendte15. august 2023

Har helt særlig betydning: Travis Barker flasher ny tatovering

47-årige Travis Barker har fået mere blæk til samlingen
Travis Barker og Kourtney Kardashian har kendt hinanden i årevis, men begyndte angiveligt først at date i 2021.
Travis Barker og Kourtney Kardashian har kendt hinanden i årevis, men begyndte angiveligt først at date i 2021.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Opgraderer garderoben: Travis Barker og baby-Kravis har matchende tøj

Det kan godt være, at den garvede Blink-182-trommeslager har massevis af tatoveringer – men derfor kan hver enkelt naturligvis godt have en betydning.

Og måske er det netop også det, der gør sig gældende for den nyeste tatovering, som hr. Barker har fået på sit ene håndled.

– Tiden flyver, lyder teksten af blæk, som er placeret ovenpå flere andre tatoveringer – og lige under et motiv med et kranie omgivet af blomster.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-15/travis-barker-screenshot-tatovering.jpg
"Time flies pryder nu trommeslagerens hånedled.
 Foto: Screenshot Instagram

Det er ikke, fordi Travis Barker sætter ord på en mulig betydning. Men det er vanskeligt ikke at spekulere i, om de to ord skal kædes sammen med både hustruen Kourtney Kardashian, 44, samt det flystyrt, han i september 2008 på mirakuløs vis overlevede.

Det frygtelig styrt kostede fire ud af de seks ombordværende livet, og Travis Barker havde tredjegradsforbrændinger på 65 procent af kroppen og måtte gennem intet mindre end 26 operationer.

Konen kurerede flyskrækken

I mange år efter var forsvor Travis, at han nogensinde skulle sætte sine ben på et fly igen. Men så mødte han Kourtney Kardashian. Realitystjernen ville gerne se hele verden med Travis, og kærligheden overvinder som bekendt alt – også flyskræk.

– Det er stadig nyt for mig, men at have nogen, der giver mig styrke og håb nok til at overvinde så stort et traume, er uvurderligt. Det er det, Kourtney gør for mig. Jeg er uovervindelig, når jeg er sammen med hende. Jeg havde aldrig drømt om nogensinde at overveje at flyve igen, sagde han til mediet Nylon sidste år.

Kourtney Kardashian og Travis Barker blev gift intet mindre end tre gange sidste år og venter sig nu deres første fælles barn – en lille søn.

Den ældste Kardashian-søster har i forvejen Mason, Penelope og Reign med ekskæresten Scott Disick, mens Travis er far til Landon og Alabama.

Sponsoreret indhold