Kendte1. maj 2019

Har du også undret dig? Sådan ser the Night King ud i virkeligheden

The Night King spiller en helt central rolle i "Game of Thrones", men hvordan ser manden "under" Night King egentligt ud?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/courtesy_of_hbo_5-1600x1600_1.jpg
 Foto: HBO

Én af "Game of Thrones" absolut mest omtalte personligheder er Night King, der kommer med vinteren. I "Game of Thrones" er han blå og kold, men spørgsmålet er, hvordan skuespilleren ser ud i virkeligheden.

Det får du svar på længere nede, men først lige lidt info om, hvad og hvem The Night King er - i tilfælde af, at du skulle have glemt det.

Og ja, det bliver en spøjs sammenblanding af dansk og engelsk, men mon ikke ægte "Game of Thrones"-fans alligevel forstår?

The Night King var den første mand, som blev fanget af the Children of the Forest. Leaf, som var en del af gruppen, stak en dragonglass-dolk i hans bryst.

Det fik hans øjne til at blive den velkendte blå farve, og han endte dermed som den første White Walker.

Tusinde år senere fortæller Leaf Brandon Stark, at hendes folk skabte White Walkers for at forsvare sig selv, da Westeros blev invaderet af the First Men, som fældede deres hellige træer og slagtede the Children of the Forest.

Men the White Walkers vendte deres skabere ryggen og påbegyndte, hvad vi kender som the Long Night.

Og selvom the Long Night endte med, at the First Men og the Children of the Forest vandt i the War of the Dawn, så overlevede Night King.

Han trak sig tilbage med resten af sine styrker til the Lands of Always Winter, hvor de gemte sig alt imens de falmede ind i legenderne og uvisheden.

Altså. Lige til de besluttede sig for, at det var tid til at vende tilbage. Og han var i den grad tilbage i seneste afsnit af den populære serie.

Men hvordan ser skuespilleren "under" the Night King egentligt ud? Han ser i hvert fald markant anderledes ud, end når han er Night King.

Skuespilleren hedder Vladimir Furdik, og han er en slovensk skuspiller og stuntman. Han overtog rollen fra Richard Brake er årsager, der endnu ikke har set dagens lys.

Furdik afslører i øvrigt på sin Instagram, at det tager ham fem timer i sminken at blive forvandlet til the Night King.

null

Sponsoreret indhold