Kendte17. maj 2024 (opd. 18. maj 2024)

Har du købt koncertbillet til Taylor Swift? Så skal du være klar over dette

Der har været rift om Taylor Swift-billetterne til "The Eras Tour", men at købe billetter af privatpersoner har ikke altid været en god idé
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Nu indtager Taylor Swift scenen i Stockholm - og SE og HØR er med!
  Video: Mariah Leitisstein/Tanja Larsen

LÆS OGSÅ: SE og HØR til Taylor Swift-koncert i Stockholm

Er det dit navn, der står på billetten, så skal du selv dukke op. Står dit navn ikke på billetten, bliver du ikke lukket ind.

Sådan har reglerne omkring Taylor Swift-billetterne været længe. Det har resulteret i store problemer for Swift-fans, når det kommer til at købe billetter fra andre steder end Ticketmaster selv.

Men i forbindelse med de tre koncerter, som den 34-årige popdiva giver i Stockholm den 17., 18. og 19. maj, har Ticketmaster valgt at lave om de ellers så strenge regler, der tidligere har resulteret i, at fans med gyldige billetter ikke er blevet lukket ind på koncertsteder. Simpelthen fordi deres eget navn ikke stod på billetten.

Så er du blandt de mange danske fans, der har sikret sig billetter på en alternativ måde, så skal du ikke være bekymret for billetnavnet.

Swifties i kø til den første ud af tre koncerter i Stockholm, Sverige.
Swifties i kø til den første ud af tre koncerter i Stockholm, Sverige.
 Foto: Pontus Lundahl/TT/Ritzau Scanpix

- Til Taylor Swifts koncerter i Sverige er det ikke længere nødvendigt, at hovedbestilleren er til stede, når billetterne fremvises ved indgangen til arenaen, lyder det fra Ticketmaster.

- Arrangøren har fjernet den tidligere politik for at gøre det nemmere for fansene at bruge deres billetter.

Der har været så stort pres på trafikken fra Norge og Danmark til Sverige, at flyselskabet SAS har valgt at indsætte hele 20 ekstra flyvninger i forbindelse med Swift-weekenden i Stockholm.

SE og HØR har naturligvis også sørget for at sende redaktionens største Swifties afsted, og du kan følge hele deres koncertdagbog her.

Sponsoreret indhold