Kendte30. oktober 2023

Hank Azaria reagerer på Matthew Perrys død: – Vi var som brødre

”Venner”-stjernens død har taget tungt på hans ven og kollega
Hank Azaria
Hank Azaria er formentlig bedst kendt som stemmen bag bartenderen Moe fra "The Simpsons", men han nåede også at være med i flere afsnit af "Venner" fra 1994 til 2003.
 Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP

LÆS OGSÅ: Matthew Perry delte rørende billede blot to uger før han døde

I successerien ”Venner” havde de ikke det store personlige forhold, men i virkeligheden var de meget tætte venner.

Derfor er det helt naturligt, at ”Simpson”-stjernen Hans Azaria nu har behov for at fortælle om sin ven Matthew Perrys, efter at skuespilleren i weekenden blev fundet død.

På Instagram har Azaria lagt en video op, hvor han beretter, at han og Perry i lang tid følte sig som to familiemedlemmer.

– Han var den første ven, jeg fik, da jeg flyttede til Los Angeles. Vi var som brødre i lang. Vi drak og lo meget sammen dengang, siger Hank Azaria i videoen.

Alkoholforbruget tog dog overhånd for Matthew Perry, der blev kendt som den sarkastiske Chandler Bing i serien komedieserien.

Selv om han forsøgte at tage hånd om problemet og i flere perioder var helt ædru, røg han dog i flasken igen.

– Jeg elskede ham virkelig. Vi var mange, der følte, vi mistede ham til alkohol for lang tid siden.

– Jeg ville virkelig ønske, at han havde kunne fungere i den ædru tilværelse, siger Hank Azaria, der selv deltog i AA-møder sammen med sin ven.

"Friends"Episode: The One With All the CheesecakesHank Azaria, Lisa Kudrow01-04-2001 (Season 7) © 2001 Warner / NBC (Mega Agency TagID: MEGAM2FRNat00_119097.jpg) [Photo via Mega Agency]
Selv om Hank Azaria blot spillede professoren David, som er dybt forelsket i Phoebe Buffay, i fem afsnit, har han en stor rolle i ”Venner”-fans’ hjerter.
 Foto: MEGA

Tiden med Matthew Perry på skærmen går for hans vedkommende tilbage til før tiden med kaffe på caféen Central Perk.

De lavede nemlig et pilotafsnit sammen i en serie, der skulle have fået navnet ”Morning Maggie”, hvis den var blevet til noget.

Sponsoreret indhold