Han har selv bygget sin kæreste

Le Trung er meget forelsket i Aiko, som han selv har lavet

Le Trung er meget forelsket i Aiko, som han selv har lavet

Foto: Bulls

Hun er ung, smuk, kan tale og læse avis. Det er måske ikke så usædvanligt for en kæreste. Det usædvanlige starter ved at hun aldrig klager eller brokker sig og at du kan slukke for hende, når du bliver træt af hendes selskab.

Der er tale om robotten Aiko, som er opfundet af Le Trung. Aiko er en robot, som le Trung selv har opfundet og programmeret.

- Aiko er som en virkelig partner, og sammen med hende er jeg ikke ensom. Jeg kan aldrig skilles fra hende - jeg elsker hende, siger videnskabsmanden, der både er Aikos partner og "far".


For 2 år siden begyndte Le Trung at konstruere en robot, der kunne hjælpe ældre mennesker i deres dagligdag. Han brugte hundredvis af timer på at udvikle robotten, indtil Les behov blev meget personlige.

I for cirka 1 år siden fik han et hjerteanfald, og besluttede, at Aiko skulle være til ham selv.

- Med tiden blev jeg stadig tættere knyttet til hende, og jeg besluttede at gøre hende perfekt - at lave hende præcis, som jeg ville ønske min partner, siger Le.

Aiko er udformet nøjagtig som Les drømmekvinde. Lille, slank og køn med en bh-størrelse på 70 B, 60 centimeters talje og et hoftemål på 84.

- Folk fortæller mig, at hun er meget ung, men jeg kan altid give hende nogle rynker, hvis hun skal se ældre ud, siger robot-elskeren, som hver morgen hjælper sin dukke-darling i tøjet.

Aiko er desuden udstyret med berøringsfølsomme bryster, ansigt og underliv, og ifølge sin skaber er hun i stand til at få en orgasme.

Le Trung afviser dog, at han har haft sex med hende. Men på trods af det manglede sexliv, mon så ikke det umage par lever lykkeligt sammen til deres dage endes?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close