Kendte29. april 2022

Halvnøgen og ydmyget: Koreansk DJ tvunget til at smide bukserne i lufthavnen

Det var angiveligt stjerne-dj’ens print på bukserne, der var et problem, da hun skulle boarde American Air-flyet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lufthavn1.jpg
 Foto: Instagram, DJ SODA official

De ser helt afgjort ganske behagelige ud, de bukser i blødt sweat, som den 34-årige Hwang So-hee – også kendt som DJ Soda – havde iført sig, før hun skulle flyve fra New York til Los Angeles.

Men den eksplicitte tekst ”fuck you” på den sydkoreanske musikers bukser forhindrede hende i at træde ubesværet op i flyet. Faktisk endte hun med at tage sine bukser af i lufthavnen.

På de sociale medier klagede hun sin nød efter at være blevet bedt om at gå ud af flyvemaskinen på grund af buksernes print.

– En fra lufthavnspersonalet kom gående mod mig, og bad mig om at pakke mine ting sammen, og forlade flyet – uden nogen forklaring, skriver hun.

Artiklen fortsætter under opslaget...

– Først mens jeg blev eskorteret ud af flyet, fortalte de mig, at mine sweatpants var ”upassende” og ”stødende””, og de bad mig om at tage det næste fly, fortsatte hun.

Hwang So-hee tryglede om at få lov til at tage flyet på trods af beklædningsdelen med den uartige tekst, for forude ventede et vigtigt møde, som hun ikke kunne misse.

– Jeg endte til sidst med at tage mine bukser af foran hele besætningen, før jeg stod halvnøgen foran dem, men de nægtede stadigvæk at lade mig komme med, fortæller DJ’en, som ovenikøbet var udfordret af en brækket finger.

– Sarkastisk svarede de mig, at jeg da bare kunne have taget mine bukser af noget før.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/fucky.png
 Foto: Instagram, DJ SODA official

Bukserne, som startede hele balladen. (Foto: Instagram, DJ SODA official)

Det lille improviserede stripshow skulle vise sig ikke at være den rigtige løsning, men efter en hel times forsinkelse, besluttede Hwang So-hee sig for at vende dem på vrangen.

Det fik lufthavnspersonalet til at overgive sig, og hun fik lov at komme med til Los Angeles.

– Jeg har været på landevejen i otte år, og jeg har aldrig oplevet sådan en unfair behandling, især i et land som er kendt for deres ytringsfrihed.

En talsperson fra American Airlines har siden fortalt til The Sun, at de ”ikke tolererer stødende beklædning.”

https://imgix.seoghoer.dk/bukser1.png
 Foto: Instagram, DJ SODA official

Efter en times forsinkelse fandt DJ Soda en løsning - hun vendte bukserne på vrangen (Foto: Instagram, DJ SODA official)

Sponsoreret indhold