Kendte 12. oktober 2021

Halsey poster billeder af sin efterfødselskrop: - Jeg vil ikke fodre illusionen

Sangeren giver et ærligt og uredigeret indblik i, hvordan efterfødselskroppen i virkeligheden ser ud
Foto: MEGA

I juli blev sangeren Halsey mor for første gang, da hun fødte sønnen Ender Ridley. 

Da den 27-årige stjerne tonede frem på skærmen i weekendens udgave af "Saturday Night Live", som Kim Kardashian var vært for, var det dog ikke til at se, at hun havde født for mindre end tre måneder siden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Nipi/Backgrid/Ritzau Scanpix

Halsey stod knivskarpt, da hun optrådte i weekendens udgave af "Saturday Night Live". Foto: Nipi/Backgrid/Ritzau Scanpix

Nu tager den amerikanske sangstjerne dog bladet fra munden på sin Instagram: Hun ønsker nemlig ikke at opretholde illusionen om, at man som kvinde, der lige har født, skal være tilbage i sin "gamle" krop kort efter fødslen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På sin Instagram har hun postet et galleri bestående af fem billeder, der ærligt og uredigeret viser, hvordan hendes krop tager sig ud efter at have født - og der er både en mave, der stadig ser yderst gravid ud, og en masse strækmærker. 

Artiklen fortsætter under billedet

- Jeg poster dette, fordi uanset hvad jeg gør, så kommer folk til at tale om min krop. Det er et forvirrende symptom ved at være offentligt kendt og fremfor at klage, så vil jeg give jer noget ægte at tale om, indleder hun et længere skriv på sin Instagram. 

- For to nætter siden var jeg på SNL, og mange var hurtige til at sige, hvor godt jeg så ud. Det var en mærkelig fornemmelse. Min krop har længe følt som en fremmeds krop. Jeg vil gerne være så ærlig, at det nærmest er over sharing, men dette føles vigtigt, understreger hun. 

Herefter forklarer hun, at hendes krop bestemt ikke er kommet sig, efter hun har født: 

- Mange ved slet ikke, at man stadig ser gravid ud efter et stykke tid. Den ændrer sig stadig, og jeg lader den gøre det. Jeg er ikke interesseret i at træne lige nu. Jeg er alt for træt og har travlt med at lege med min elskede søn. Når det er sagt, så bar kroppen bag alle de komplimenter den anden aften et specialdesignet outfit med perfekt belysning efter mange lysprøver, så jeg kunne have det godt og gøre mit job, forklarer hun og fastslår: 

- Jeg vil ikke fodre illusionen om, at man skal se "fantastisk" ud straks efter at have født. 

Sponsoreret indhold