Kendte3. januar 2022

Halsey deler helt særlige billeder af sønnen Ender: Aldrig set før

For første gang viser den 27-årige sangerinde sønnen Ender helt tæt på, efter hun i sommer blev mor for allerførste gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var lykkelige nyheder, som den 27-årige ”Without Me”-sangerinde Halsey kunne dele tilbage i januar måned sidste af, da hun fortalte, hun ventede sit første barn.

Syv måneder senere kom det lille vidunder til verden, da hun fødte sønnen Ender Ridley Aydin, og hun og kæresten Alev Aydini kunne endelig kalde sig forældre.

Siden er det dog ikke meget af sønnen, eller livet som en familie på tre, som hun har vist sine knap 28 millioner følgere.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega813776_006.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Noget, hun dog i forbindelse med det nye år kunne ændre stort på.

Søndag delte hun nemlig en sød video med flere små klip af både hende og kæresten med sønnen, men også af sønnen alene, der ser ud til at nyde livet ganske meget.

- Jeg kan ikke vente med at have levet et helt år sammen med DIG!, skriver hun kort til videoen, der allerede har mere end 1,5 millioner likes og flere tusinde kommentarer.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er endnu uvist, hvor længe sangerinden og manuskriptforfatteren har dannet par, men rygterne om deres romance begyndte først at florere i starten af sidste år, efter hun delte et billede af ham på sin Instagram-profil.

Sponsoreret indhold