Kendte24. marts 2022

"Halo" er endelig landet! Her er årets mest episke sci-fi-serie

Fans har ventet i årevis, og nu er den her langt om længe. Pablo Schreiber spiller hovedrollen som Master Chief i den den nye "Halo"-serie fra Paramount+
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har taget en del af år at få støbt sammen, men skaberne bag "Halo" er endelig klar til at præsentere en af de mest ventede sci-fi-serier i 2022.

Alle gamertyper ved det i forvejen, men for de ikke indviede skal det slås fast, at "Halo" gennem årene er blevet til en enorm og yderst succesfuld spilfranchise, og nu er seriens skaber, Kiki Wolfkill, klar til at indtage din tv-skærm.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/halo_105_2754_rt.jpg
 Foto: Paramount+

Den nye sci-fi-serie "Halo", der er baseret på det populære videospil af samme navn, har fået premiere i Danmark. (Foto: Paramount+)

En helt ny oplevelse

Nyheden om "Halo"-serien blev første gang offentliggjort tilbage i 2013 og har været undervejs lige siden. Derfor har fans haft masser af tid til at debattere, hvordan den nye serie mon er støbt sammen, og hvad man kan forvente - især hvis man i forvejen er glad for det ikoniske XBox-spil.

- Vi har virkelig forsøgt at give vores publikum og vores spillere en meget forskellig oplevelse, siger executive producer Kiki Wolfkill til SE og HØR og fortsætter:

- Vi ville skabe noget, der er “Halo” og ligner “Halo” med karakterer, som fansene elsker med våben, som de elsker, men som også fortæller en historie, som vi ikke har mulighed for at fortælle i spillene.

Det er den Emmy-nominerede skuespiller Pablo Schreiber, der er kravlet i Master Chiefs-kostume, og hvis du synes, du har hørt det navn et sted før, så er det ikke helt forkert. Schreiber er nemlig kendt for sin rolle som George "Pornstache" Mendez i Netflix-serien "Orange Is the New Black".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/halo_105_0455_rt.jpg
 Foto: Paramount+

Der er kælet for det visuelle i den nye sci-fi-serie "Halo". (Foto: Paramount+)

Der er dog rimelig langt fra den sure fængselsbetjent til rollen som den stærke leder, der i en vild rumkrig skal beskytte menneskeheden fra trusler fra det ydre rum.

"Halo" blev allerede inden sin premiere på Paramount+ fornyet med en anden sæson, så hvis du falder pladask for det imponerende rumeventyr, kan du allerede nu begynde at se frem til sæson to.

"Halo" har premiere på Paramount+ torsdag den 24. marts.

Se traileren til "Halo" øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold