Kendte 27. november 2020

Halle Berry udsat for sexbeskyldninger: Nu svarer hun igen

Er du et sexikon, er du ikke nødvendigvis kendt for dine evner i kassen. Bare spørg skuespillerinden Halle Berry, der anklages for at være et kedeligt knald
Foto: MEGA

Halle Berry beskyldes for at være noget af en snooze-fest i sengen, men det vil den 54-årige Hollywoodstjerne ikke have siddende på sig. 

- Spørg min mand. Han vil fortælle jer alt, hvad I har brug for at vide, lyder det som modsvar fra skuespillerinden på Twitter.

Svaret fra Halle Berry kommer efter talkshow-værten Claudia Jordan interviewede skuespillerinden LisaRay McCoy og i den forbindelse spurgte ind til rygterne om, at Halle Berry helt er det i sengen, som mange måske forestiller sig. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Det er det, de har sagt. Det er det, jeg har læst. Det er det, jeg har hørt. Det er det, de siger, lyder det fra McCoy. 

Den udtalelse har sendt McCoy ud i lidt af en shitstorm, hvilket da også har fået hende til at trække en smule i land igen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efterfølgende har hun nemlig udtalt, at det jo altså ikke er, fordi hun ved noget om, hvordan det er humpe rundt med Halle Berry, fordi hun "hverken er homoseksuel eller biseksuel". 

- Jeg har ikke noget problem med Halle Berry, men jeg har virkelig hørt det, siger LisaRay McCoy og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Så lækkert var Halle Berry, da hun medvirkede i James Bond-filmen "Die Another Day" fra 2002. (Foto: Ritzau Scanpix) 

- Jeg kan huske, da "Monster's Ball" udkom med hendes sexscene, og alle sagde, at det var sådan, hun er i sengen. Og det var sådan lidt, nej, det er en film, folkens, hvad snakker I om?

Filmen "Monster's Ball" fra 2001, der sikrede Halle Berry en Oscar for bedste kvindelige skuespiller, bestod blandt andet af en hed scene mellem hende og Billy Bob Thornton. En scene, der altså ifølge McCoy er alt for urealistisk. 

Orgasme som 11-årig

Tidligere på måneden kunne Halle Berry på sin Instagram-profil afsløre, at hun tydeligt husker sin første orgasme i en alder af 11 år.

- Jeg kan huske min første orgasme, fortæller stjernen til sin veninde Lindsay Flores.

- Jeg gjorde det selv, tilføjer hun.

Halle Berry forklarer, at hun "var ved at udforske sin seksualitet - som de fleste piger", før hun siger til sin veninde, at hun skal "skamme sig", fordi hun ikke kan huske sine første seksuelle oplevelser.

Sponsoreret indhold