Kendte 3. januar

Halle Berry snød alle: Nej, det er slet ikke sket

Den 55-årige skuespillerinde Halle Berry valgte at starte det nye år med, hvad der for mange så ud til at være ganske glædelige nyheder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods der fortsat er fire måneder til, at det er 1. april og dermed dagen for pranks over alle pranks, ja, så valgte den 55-årige tidligere Bond-babe Halle Berry at starte det nye år med en lidt anderledes joke.

På sin Instagram-profil kunne hun nemlig i weekenden dele en helt særlig og meget glædelig nyhed med sine mere end 7 millioner følgere.

- Nu er det officielt, skrev hun kort til billedet, hvor hun og kæresten Van Hunt ses kysse i noget, der meget vel kunne være en kirke.

Lykønskningerne begyndte derfor også hurtigt at vælte ind til parret, der har været sammen siden 2020.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men den opmærksomme følger ville dog have ventet et sekund eller to med at sende de glade hilsner afsted mod parret, der gjorde deres forhold til hinanden officielt i september måned 2020.

For klikker man på den lille pil på billedet, der altså indikerer, at der er mere end ét billede i opslaget, så ville man have opdaget, at det i stedet var det, at det nu er 2022, parret kaldte for ”officielt”.

Det var dog ikke mange af hendes knap 7,5 millioner, der lige fik den med.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Halle Berry og Vant Hun har dannet par siden 2020. Foto: MEGA

Derfor valgte skuespillerinden sent søndag at dele et mere opklarende opslag til de mange, der endnu var i den tro, at hun altså havde fået en ring på fingeren.

- Vi har bare lidt nytårs-sjov! Folk swiper åbenbart ikke nær så meget, som vi troede, de gjorde. Men tak for alle de søde hilsner, det rørte os virkelig, skriver hun til det nye billede.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men selvom parret altså ikke sagde deres endegyldige ”ja” til hinanden i weekenden, så er Berry ikke snydt for at have prøvet sig af med en tur ned ad kirkegulvet.

Inden hun forrige år faldt pladask for den 51- årige sanger Van Hunt, så har hun tre gange tidligere været gift. Fra 1993 til 1997 var hun gift med baseball-spilleren David Justice, mens hun fra 2001 til 2005 var gift med sangeren Eric Benét.

Senest dannede hun par med skuespiller Olivier Martinez, som hun var gift med fra 2013 til 2016.

Sponsoreret indhold