Kendte21. februar 2024

Halle Baileys kæreste indrømmer: Baby var ikke planlagt

Halle Bailey og rapperen DDG blev tidligere i år forældre for første gang, selvom graviditeten bestemt ikke var planlagt
Halle Bailey og kæresten DDG på den røde løber til årets Grammy-uddeling.
Halle Bailey og kæresten DDG på den røde løber til årets Grammy-uddeling.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Se klippet: Halle Bailey er Ariel i "Den lille havfrue"

Det kom som noget af en overraskelse, da i januar kom frem, at den amerikanske sangerinde og skuespiller Halle Bailey var blevet mor.

Bevares, rygterne havde svirret i månedsvis, efter "Den lille havfrue"-stjernen blev spottet med en afslørende babybule, men graviditeten blev først bekræftet efter fødslen.

Det skete, da den 23-årige Halle Bailey delte et billede af den lille guldklump med sine 8,3 millioner følgere på Instagram.

I et nyt interview afslører Halle Baileys kæreste, den 26-årige rapper DDG, at det faktisk bestemt ikke var en planlagt graviditet.

Halle Bailey og Darryl Dwayne "DDG" Grandberry Jr. havde ikke planlagt at blive forældre lige nu, men tog imod nyheden med åbne arme.
Halle Bailey og Darryl Dwayne "DDG" Grandberry Jr. havde ikke planlagt at blive forældre lige nu, men tog imod nyheden med åbne arme.
 Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix

- Vi sigtede ikke efter en baby, det skete på en eller anden måde bare, siger han i et afsnit af The Jason Lee Show ifølge People.

- Hvad skulle vi gøre?

Parret havde unægteligt gang i mange karrieremæssige ting, da den livsomvæltende nyhed ramte dem.

DDG var på turné, og Halle Baileys nye store Disney-film var netop udkommet, men det skulle på ingen måde stå i vejen for parrets familieliv.

- Vi har begge de samme interesser i at være forældre. Og jeg føler, at hun altid gerne har villet være mor. Vi udsender på en eller anden måde den energi, og jeg har altid villet have et barn. Så derfra besluttede vi os bare for at gøre det.

Parrets søn har fået navnet Halo. Han er - med allerstørste sandsynlighed - opkaldt efter Beyoncés "I Am... Sasha Fierce"-hit fra 2008.

Beyoncé har i årevis været mentor for Halle Bailey og søsteren Chloe Bailey. De to unge stjerneskud har blandt andet været opvarmingsband, da Beyoncé var på turné med "The Formation Tour" og gæstede i den forbindelse også Parken i København.

Halle Bailey har ikke bekræftet, at sønnen er opkaldt efter Beyoncé-balladen, men har teaset for det.

- Han har helt klart en temasang, har hun tidligere udtalt.

Halle Bailey kan lige nu opleves i den Oscar-nominerede film "Farven lilla", som i disse uger kører i de danske biografer.

Sponsoreret indhold