Kendte13. december 2021

Haim-sangerinde i grimt styrt på scenen: - Nu kan jeg nok ikke få børn

Sammen med kunstneren Thundercat optrådte søsterbandet Haim i Los Angeles, da Este overså en højtaler lige foran hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega579043_086.jpg
 Foto: MEGA

Vi kender de tre søstre fra pigebandet Haim som et par yderst tjekkede musikere.

Altid står de skarpe på den røde løber, eller når de optræder sammen med hits som ”Want You Back” eller ”Now I’m In It”. Men somme tider går det altså galt, når musikken spiller og stemningen er høj.

For så står der pludselig en forstærker ved ens fødder. Og den havde man måske ikke lige bemærket.

Det måtte den 35-årige bassist, Este Haim, sande, da hun og søstrene forledes optrådte med singer-songwriter – og baslegende - Thundercat i Los Angeles.

I en ivrigt delt og kommenteret video kan hun midt i nummeret ”3am” ses snuble over udstyret på scenen, før hun tilsyneladende slår sit kønne ansigt på scenekanten.

Der lader til at hvile en træls forbandelse over kvindelige artister, der for tiden drister sig op på scenen for at give den gas. For ikke mange dage siden var det den colombianske sangerinde Karol G, der styrtede flere trin ned af en trappe. Det kostede hende nogle knækkede negle og en masse blå mærker.

Ellers var hun hurtigt på benene igen.

Det samme gjaldt for hendes kollega Este Haim. Hun blev hurtigt hjulpet op af sin søster, Danielle, og de to kunne sagtens grine af det voldsomme styrt, skriver People.

Selv var Este Haim ikke for fin til at poste optagelsen af faldet på Twitter sammen med tre dødningehoveder. Thundercat kvitterer med en GIF af Family Guy-karakteren Louis, der skvatter ned ad nogle trapper.

Av mine æggestokke

- Jeg håber, der var nogen, der fik en god video af det der, lød det fra Haim-søsteren efter faldet.

- Ved du hvad, det er sjovt, du lige falder på scenen, for kan I huske den video, hvor jeg sprang frem fra skraldespanden, spurgte kunstneren Thundercat fra scenen.

Videoen fra Thundercat, hvor søstrene fra Haim har en lille rolle:

- Jeg røg lige ned og ramte kanten af den med klunkerne. Og nu fik du også knust dine æggestokke.

- Og nu kan jeg nok aldrig få børn, svarede 35-årige Este Haim kækt.

Sponsoreret indhold