Kendte14. juli 2019

Hailie Mathers viser sin veltrænede krop frem

Eminems 23-årige datter Hailie Scott Mathers viser sine veltrænede mavemuskler frem på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/eminem_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Hailie Scott Mathers, Eminems 23-årige datter, har en yderst veltrænet krop. På sit seneste Instagram-billede giver hun sine følgere et kig til sine mavemuskler - men hun er bestemt ikke kommet sovende til det.

Den veltrænede krop kommer nemlig af utallige timers hård træning i fitnesscenteret.

Eminems datter delte et spejl-selfie den 13. juli, hvor hun er iført sort træningstøj med hvid print - og her får hende følgere kig til hendes veltrænede mave.

Hun har til billedet skrevet: "90% hårdt arbejde, 10% lys" - og det er ikke for sjov. I hendes Instagram-story er hun nemlig god til at tage sine fans og følgere med i fitnesscenteret.

Og det kræver en del dedikation, hvis man skal opnå en krop som Hailie. Hailie har 1,6 millioner følgere på Instagram, som hun altså deler detaljer fra sit liv og træning med.

Hailies mor er Kimberly Anne Scott. Hvis du har lyttet til Eminems musik, så vil du vide, at de to havde et meget turbulent forhold.

Kim og Eminem var gift og skilt to gange. Første gang mellem 1999 og 2001, og så igen i en tre måneder lang periode i 2006.

Hailie Jade er i dag 23 år gammel. Hun kom til verden den 25. december 1995. Hun er Eminems eneste biologiske datter - han har i dag yderligere to døtre, som han har adopteret.

Sponsoreret indhold