Kendte21. februar 2024

Hailey Bieber i modvind: - Det ligner, de er blevet dyppet i syre

Fru Biebers skønhedsbrand Rhodes har nogle utroligt vrede kunder derude
Hailey Bieber sendte sine make up-produkter ud i verden i sommeren 2022. 
Hailey Bieber sendte sine make up-produkter ud i verden i sommeren 2022.
 Foto: Instagram, Hailey Bieber

LÆS OGSÅ: Åh nej! Kendall Jenner og Hailey Bieber stoppet af politiet

Hun har perfekt hud og står med lukkede øjne og let adskilte læber. Hun er tilsyneladende i færd med at påføre en gloss, der lover at give dig ultrabløde og naturligt fyldigere læber.

Med sig selv som reklamesøjle forsøger 27-årige Hailey Bieber at sælge sit prisvindende produkt Peptide Lip Treatment netop med disse løfter, men det er bare ikke helt det, alle hendes mange kunder oplever, lader det til.

Allerede i efteråret begyndte historier om dårlige anmeldelser af produkterne at dukke op i medierne, men nu viser kritikken sig at gå på lige netop Biebers populære læbeprodukt.

De kritiske røster kommer blandt andet fra TikTok-brugeren Imari Stuart, der ellers hævder at være stor fan af Hailey og hendes make up- og skønhedsprodukter.

I en video, som han deler med sine 612.000 følgere, ser man tydeligt, at han døjer med sprukne læber. Og ifølge ham er det altså den læbeforstørrende pomades skyld.

– Rhode Lip har ødelagt mit liv. Eller i hvert fald mine læber, siger han.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-21/imari.jpg
Rhode-kunden Imari Stuart er ret chokeret over den effekt, produktet har haft på hans læber
 Foto: TikTok, Imari Stuart

Han fortæller, at han begyndte at bruge produkterne for en uge siden, og at han hurtig kunne mærke, at der var noget galt. Hans læber lignede pludselig, at de var blevet ”dyppet i syre” eller ramt af en ”kødædende bakterie” ligefrem.

– Misforstå mig ikke, Hailey, jeg er din største fan. Jeg kunne blive nødt til at amputere læberne, og jeg ville stadig elske dig. Men hvad fanden?

– Vi vil have svar, skriver Imira, der herefter tagger den smukke model og influencer, der blev gift med popstjernen Justin Bieber i 2018. Han får dog umiddelbart ikke svar på kritikken.

Tennis - U.S. Open - Flushing Meadows, New York, United States - September 1, 2023 Justin Bieber with his wife Hailey Bieber and NBA player Jimmy Butler watch the third round match between Coco Gauff of the U.S. and Belgium's Elise Mertens REUTERS/Shannon Stapleton TPX IMAGES OF THE DAY
Justin og Hailey Bieber blev gift i 2018
 Foto: Ritzau Scanpix, REUTERS/Shannon Stapleton

Sandkorn i tuben

Og den utilfredse TikToker med de ødelagte læber er altså ikke den eneste med dårlige Rhode-erfaringer.

Flere har før undret sig over konsistensen på produktet, der kommer i en lille fiks tube i minimalistisk design, der endda passer i en særlig holder, som Hailey Bieber har fået arrangeret på et IPhone-cover.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-21/hailey-bieber-rhode.jpg
Som den überinfluencer, hun nu engang er, har 27-årige Hailey Bieber selvfølgelig lavet et telefoncover, som hendes læbepomade kan sidde i
 Foto: Instagram, Hailey Bieber

Enkelte påpeger, at selve læbeproduktet kommer med nogle små hårde klumper, der minder mere om en scrub, end om en gloss.

– Der er bogstaveligt talt små saltkorn på mine læber lige nu, lyder det fra brugeren Brielle, der brokker sig på TikTok.

Hun påstår, at hun efter sin brokkevideo blev kontaktet af virksomheden Rhode, der fortalte, at der måtte være tale om en fejl i produktionen.

Fru Biebers beautybrand bærer hendes eget mellemnavn, Rhode, og supermodellen lancerede sine første produkter i 2022.

Vil man selv forsøge sig med Peptide Lip Treatment, kan man erhverve sig sådan en for 16 amerikanske dollar eller lige omkring 110 danske kroner.

Sponsoreret indhold