Kendte5. marts 2020

Hailey Bieber afslører: Derfor blev vi gift på rådhuset

Bieber-parret blev gift på rådhuset i september 2018 og året efter holdt de et stort anlagt bryllup i South Carolina
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10540667bn.jpg
 Foto: MEGA

Overraskelsen var stor, da det i september 2018 kom frem, at Justin Bieber og Hailey Baldwin, som hun dengang hed, var blevet hemmeligt gift på rådhuset.

Brylluppet skete fem måneder efter, de blev genforenet efter at have været fra hinanden siden april 2016.

Og nu sætter fru Bieber lidt flere ord på tankerne bag det lynhurtige rådhusbryllup. Det gør hun i et stort interview i marts-udgaven af det amerikanske modemagasin ELLE.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Da vi først blev gift var vi ved at finde ud af vores liv sammen. Jeg føler, at det ville være virkelig hektisk og stressende, hvis jeg skulle smide et bryllup ind i alt det, forklarer hun.

Den 23-årige model fortæller også, at hendes mand på det tidspunkt kæmpede med sit helbred.

- Han var virkelig syg. Han havde borrelia og skulle finde ud af en masse med sit helbred. Vi havde ikke en diagnose... Og det var hårdt, fordi alle udefra var super lede og dømmende, og de sagde, han lignede en, der tog stoffer, de sagde, han så usund ud, og sandheden var, at han ikke havde det godt, og vi vidste ikke hvorfor.

Hailey forklarer, at parret havde så meget andet at se til, at et stort anlagt bryllup slet ikke passede ind:

- Jeg brugte måneder på at være nygift og prøvede på at hjælpe ham med at finde ud af, hvad der var galt, og hvad der foregik. Nu er han perfekt sund. Men da vi gennemgik det og samtidig tænke: "Hvor passer vores bryllupsplaner ind i det her?" Det føltes slet ikke rigtigt.

Sponsoreret indhold