Kendte20. juli 2015

Hårrejsende billeder: - Jep, jeg hopper ALDRIG i havet igen

Havet er en sand legeplads for ægte vandhunde, men de store oceaner rummer andet end bare lutter idyl og søde fisk – se selv i disse hårrejsende billeder

Havets vilde natur

I weekenden blev hele verden vidne til et mareridt af en anden verden, da surferen Mick Fanning blev angrebet af en hvidhaj for rullende kameraer.

Heldigvis kunne den firedobbelte verdensmester forlade vandet uden en skramme – det lykkedes ham at undslippe dødens gab på mirakuløs vis.

null
https://imgix.seoghoer.dk/hav10.jpg
 Privat

Mick Fanning i sekunderne inden, at hajen forsøgte at angribe. Se endnu flere hårrejsende billeder øverst i artiklen. Foto: Privat

https://imgix.seoghoer.dk/hav11.jpg
 Privat

Mick Fanning slap uden en skramme - angiveligt fordi han slog hajen med sine næver. Se flere hårrejsende billeder øverst i artiklen. Foto: Privat

Billederne af Mick Fannings møde med den frygtede fisk er sidenhen gået verden rundt, og billederne har måske fået flere til at overveje en ekstra gang, om det nu også en god idé at hoppe en tur i havet.

Vi har her samlet en række billeder, der – ligesom weekendens – får selv de største vandhunde til en smule vandskrækket. Du kan se galleriet øverst i denne artikel.

Billederne viser alt fra uhyggelige ”undervandsmonstre” til gigantiske vandmænd. Mest af alt viser billederne dog, hvor spektakulær og forskelligartet vores oceaner er.

Og skulle du – efter at have set billeder – have mistet lysten til en dukkert på åbent hav, kan vi berolige dig med, at oceanerne heldigvis er så store, at risikoen for at møde hajer og andre onde væsener er minimal.

God svømmetur!

Sponsoreret indhold