Kendte9. juli 2020

Håndboldstjerne Line Jørgensen er gravid

Den 30-årige håndboldspiller Line Jørgensen er gravid - derfor stopper hun også foreløbigt på Team Esbjerg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/line_joergensen_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

De hårde, fysiske fodboldkampe bliver skiftet ud med afslapning og dernæst skrig og søvnløse nætter for håndboldstjernen Line Jørgensen.

Den 30-årige højre back er blevet gravid, og derfor stopper hun på sit hold, Team Esbjerg.

Pause fra spillet

Den lille ny bliver en pige, som har en forventet ankomst i december.

– Både min mand og jeg er rigtig glade og naturligvis også spændte. I begyndelsen var vi nok lidt overraskede over, at det skulle være nu.

- Jeg holder pause fra spillet, men satser på at være med til det hele omkring holdet, og hidtil har jeg haft det godt uden morgenkvalme og andre graviditetsgener, siger hun til Team Esbjergs hjemmeside.

Den kommende datter kommer i den grad til at have sport i blodet, da også faderen til barnet, Brandon Myers fra Texas, også har sin daglige gang i Esbjergs sportsarena - dog som træner for klubbens amerikanske fodboldhold, Esbjerg Hurricanes.

Line Jørgensen kom til Team Esbjerg på en treårig kontrakt i sommeren 2018 og forlængede i efteråret med yderligere en sæson til 30. juni 2022.

Trods det stærke arbejde i klubben, regner cheftræner Jesper Jensen ikke med, at de er nødt til at erhverve sig en erstatning.

– Vi mister en af Europas bedste højre backs i forsvaret, og det er hårdt tab. Desto større er glæden over, at Mette Tranborg kommer, og at det ser ud til, at hun er kommet sig 100 procent over sin korsbåndsskade.

– Vi har fem internationalt stærke bagspillere, og det er rigeligt. Når det er sagt, er vi sårbare over for skader og mangler bredde, hvilket vi i ledelsen er bevidste om, siger Jesper Jensen.

I tiden i Esbjerg har hun føjet yderligere to nationale mesterskaber til de i alt seks, hun har vundet med FC Midtjylland og CSM Bucuresti, som hun også vandt EHF Champions League med. Hun har derudover spillet 147 landskampe for Danmark.

Line Jørgensen tilføjer, at hun efter fødsel og barsel vil gøre alt for at komme tilbage til sit tidligere niveau og spille håndbold for Team Esbjerg.

Sponsoreret indhold