Kendte24. marts 2023

Gwyneth Paltrows advokater efterlyser forsvundet GoPro-video i skiulykke-retssag

Gwyneth Paltrows advokater mistænker Terry Sanderson for at sagsøge skuespillerinden, blot fordi hun er kendt
Retssagen mod Gwyenth Paltrow er sat til at vare otte dage.
Retssagen mod Gwyenth Paltrow er sat til at vare otte dage.
 Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Retssagen mod Gwyenth Paltrow er i fuld gang i Utah.

Her er hun på anklagebænken for at have kørt en ældre mand ved navn Terry Sanderson ned tilbage i 2016, mens de begge var på ski.

Senest har Terry Sandersons datter Polly Grasham været i vidneskranken, hvor den oscarvindende skuespillerindens advokater har spurgt ind til nogle e-mails, hun har modtaget fra sin far samt forsvundne optagelser fra et GoPro-kamera, som skulle være et afgørende bevismateriale.

Det skriver NBC News.

Videooptagelserne er dog ikke blevet fundet og er derfor ikke en del af bevismaterialet.

Ud fra e-mailsene betvivler Gwenyth Paltrows advokat, Steve Owens, om hele sagsanlægget mod skuespillerinden i bund og grund ikke kun handler om, at hun er en kendt person.

"Jeg er kendt … For hvilken pris", har den 76-årige Terry Sanderson skrevet i emnefeltet til sin familie i en e-mail efter styrtet.

Terry Sanderson har sagsøgt Gwenyth Paltrow for 300.000 dollar, mere end to millioner kroner, for at have kørt hovedløst på ski, hvilket medførte, at han brækkede nogle ribben og fik en hjernerystelse.

Ifølge den 76-årige mand har styrtet medført, at hans helbred har skrantet og forværret hans forhold til familien.

Den amerikanske skuespillerinde har modsagsøgt Terry Sanderson for én dollar, lige knap syv kroner, og advokatomkostningerne, hvor hun hævder, at ulykken var hans egen skyld.

Derudover mener Gwenyth Paltrows advokater, at Terry Sandersons dårlige helbred blot skyldes, at han er kommet op i alderen.

Læger har været indkaldt som vidner. Her har de fortalt, at hans mentale helbredsproblemer kommer fra det påståede styrt.

Sponsoreret indhold