Gwyneth Paltrow sender fræk gave til Kim Kardashian

Foto: MEGA

Goop-grundlægger Gwyneth Paltrow har sendt en særlig gave i retning af den 40-årige Kim Kardashian. En gave, der muligvis lander et tørt sted.

På Instagram har "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen delt en video af den spændende wellnessgave, som den Oscar-vindende Paltrow har sørget for at sende afsted til Kim, og meget tyder da på, at der er tale om en vaskeægte singlepakke. 

"Kim's box of tricks" hedder gaveæsken, der bugner af NSFW-lækkerier fra  Paltrows populære livsstilsbrand. 

Kimmy K, der for nyligt er gået fra rapperen Kanye West, har både fået sig en vibrator, to flasker glidecreme med titlerne "Love" og "The Sex Gel" og en af de famøse Goop-lys, der denne gang har titlen "This Smells Like Kim's Orgasm (Dette dufter af Kims orgasme, red.)".

Dertil har Gwyneth naturligvis også sendt en ordentlig bunke blomster afsted til KKW Beauty-grundlæggeren, og hvis der skulle herske nogen tvivl, så er Kim i den grad blevet glad for gaven. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Orgasmelys, vibrator og en sex gel. Hvad mere har man egentlig brug for? (Foto: Kim Kardashian / Instagram)

- Jeg har ærlig talt aldrig været så spændt... på lyset. Tak, Gwyneth. Jeg elsker dig. Tak Goop, siger Kim i videoen. 

Sidste år fik Gwyneth Paltrow i den grad sat gang i Goop-omtalen, da hun lancerede lyset "This smells like my vagina" - på dansk "Det her dufter som vagina". 

Et lys, der på Goops hjemmeside, går for mere end 500 kroner, og som på ganske kort tid blev udsolgt.

- Det her lys startede som en joke mellem parfumør Douglas Little og GP (Gwyneth Paltrow, red.) - de arbejdede på en duft, og så udbrød hun: "Uhhh... det her dufter som en vagina" - men det udviklede sig til en sjov, pragtfuld, sexet og smuk, uventet duft, lyder det i lysets produktbeskrivelse.

Og nu er turen så kommet til Kim Kardashians orgasme. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close