Kendte19. oktober 2020

Gwyneth Paltrow og Kate Hudson: Vores dårligste kendis-kys

Spørger du Gwyneth Paltrow og Kate Hudson, så er der to Hollywood-navne, der står tydeligst i hukommelsen som de dårligste kyssere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/100429118068-1920x1920we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Hollywood-stjernerne Gwyneth Paltrow og Kate Hudson har kysset en del frøer. Hvis ikke i virkeligheden, så i det mindste på film, og det inviterer naturligvis til en omgang sladren, for hvilken Hollywood-hunk kysser egentlig dårligst?

Det fik de to skuespillerinde sig en god snak om, da Kate Hudson besøgte Gwyneth Paltrows "Goop Podcast" i sidste uge.

Det vil muligvis overraske nogen, at både Oscar-vinderen Matthew McConaughey og Marvel-stjernen Robert Downey, Jr. kom på listen over de mandlige stjerner, der ifølge Kate og Gwyneth kysser dårligst.

- Ærlig talt, så føler jeg sådan set, at jeg ikke har haft den bedste kysser, fortæller Kate til Gwyneth og fortsætter:

- Jeg føler, jeg burde have haft nogle bedre.

Den 41-årige Kate Hudson har kysset på "Interstellar"-stjernen McConaughey flere gange og har spillet sammen med ham i film som "Fool's Gold" og "How To Lose A Guy in 10 Days".

- Hver gang jeg kysser McConaughey, jeg mener, det er bare som om, der sker et eller andet, og så er der snot eller vind, indrømmer hun.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20150719-132352-ry-1920x1920we.jpg
 Foto: Marvel / Ritzau Scanpix

Gwyneth Paltrow og Robert Downey, Jr. har flere gange spillet over for hinanden i "Marvel"-film, men det har altså ikke været den hedeste oplevelse at kysse på RDJ. (Foto: Marvel / Ritzau Scanpix)

- For eksempel da vi kyssede sådan i slutningen af "Fool's Gold". Vi er i vandet, vi havde et flystyrt, og han havde bare snot over hele sit ansigt.

Gwyneth Paltrow har til gengæld kysset på den 55-årige Robert Downey, Jr. i "Iron Man"- og "Avengers"-filmene, og for hende var det hverken vand, snot eller vind, der var problemet.

- Med Robert var det sådan, når jeg kyssede ham, at jeg følte: "Du må tage pis på mig. Det her er bogstaveligt talt som at kysse min bror".

Sponsoreret indhold