Kendte26. januar 2023

"Gutterne på kutterne"-Jonny er gået konkurs: Båden var umulig at sælge

Båden skulle sælges, da Jonny fra ”Gutterne på kutterne” blev syg, men det er ikke lykkedes den 39-årige tv-kendis, og nu er han derfor erklæret konkurs
Selvom han stadig kan blive forpustet, så trives Jonny med sit nye hjerte, som han fik i sommer. Men hans kutter har han været nødt til at sætte til salg 
Selvom han stadig kan blive forpustet, så trives Jonny med sit nye hjerte, som han fik i sommer. Men hans kutter har han været nødt til at sætte til salg
 Foto: TV 2, Metronome

For et år siden lagde Jonny ”Gniske” Olsen sit liv fuldstændigt om, da en medfødt og alvorlig hjertefejl gjorde det barske arbejde som fisker umuligt.

Den kutter, som ellers gennem en håndfuld sæsoner af TV 2-programmet ”Gutterne på kutterne” havde været hans faste makker, måtte sælges.

Men hans HM93-kutter skulle vise sig at være usælgelig, og nu har hjertesyge Jonny smidt håndklædet i ringen.

Han har netop for nyligt valgt at begære sit selskab "LIV v/Jonny Olsen" konkurs. Nu skal kurator forsøge at sælge selskabets aktiver til højestbydende.

Det skriver Nordjyske.dk.

Jonny Olsen, der altså var en af de fem kammerater fra det lille fiskerleje i Jammerbugten, som man i det populære TV 2-program kunne følge.

Men selvom ”Gutterne på kutterne” var populært på skærmen, så er det ifølge den tidligere erhvervsfisker ikke ensbetydende med, at folk har mod på at købe egen kutter og kaste sig ud i tilværelsen på havet.

- Der er ikke kommet en eneste henvendelse på båden, overhovedet. Jeg tror, der er for meget til salg og for få unge mennesker, der vil være fiskere, siger Jonny Olsen til Nordjyske.

Helbredet er dog heldigvis blevet bedre, siden han i sommer fik et nyt hjerte, oplyser ”Gutterne på kutterne”-stjernen til mediet.

Båden, som han havde håbet at få omkring 300-400.000 for, står på stranden, og tilhører konkursboet.

Selvom konkursbegæringen var en ordentlig mavepuster, så er Jonny ”Gniske” Olsen, der nu har fået tilkendt førtidspension, ganske lettet over at han nå kan trække en streg i sandet.

Sponsoreret indhold