Gustavs Salinas store sorg: - Jeg føler mig så magtesløs

Nogle gange tager livet en drejning, man måske ikke var forberedt på. Og det kan være både godt og skidt.

For Gustav Salinas er det aldeles hjerteskærende at se sin 93-årige mormor pludselig være helt anderledes end normalt.

Det afslører et opslag, som tv-personligheden har delt med sine mere end 210.000 følgere på Instagram:

Artiklen fortsætter under billedet …

Fitness-guruen deler et billede af sig selv efter det overfald, som ændrede hans liv.

Foto: Kasper Wenstrup.

- Fuck, hvor gør det ondt i ens hjerte, når man ser en person, man virkelig elsker overalt på jorden, nemlig ens mormor, som dag efter dag begynder at glemme ting og ikke kan huske så meget, skriver Gustav blandt andet i teksten til billedet af ham selv sammen med mormoren.

- Jeg føler mig så magtesløs, for jeg kan intet gøre. Det er som en kamp, man har tabt på forhånd. Og jeg kan mærke på hende, at hun bliver så frustreret og så sur, men det er jo desværre livets gang, forklarer Gustav videre og lægger således ikke skjul på, at det er umuligt at ”kæmpe imod alderen”.

Det er ingen hemmelighed, at Gustav Salinas er tæt med sin mormor. Det afslører tidligere opslag fra Instagram-profilen, der dog mestendels er spækket med trænings- og madbilleder.

Slutteligt i opslaget kommer Gustav med en lille opfordring til sine mange følgere:

- Alle jer, der har bedsteforældre lov mig, at I må huske at være forstående, husk at være støttende, for jeg tror virkelig ikke, at der er noget mere ubehageligt, end når man mister bevidstheden og intet kan stille op.

Du kan se hele Gustavs Salinas Instagram-opslag nedenfor:

View this post on Instagram

Generelt er jeg altid en positiv og glad person, for jeg ved, at man kan alt hvad man vil her i livet. Men her er der desværre en ting, jeg ikke er herre over. Fuck hvor gør det ondt i ens hjerte, når man ser en person, man virkelig elsker overalt på jorden, nemlig ens mormor, som dag efter dag begynder at glemme ting og ikke kan huske så meget. ❤️⁣ ⁣ Jeg føler mig så magtesløs, for jeg kan intet gøre. Det er som en kamp, man har tabt på forhånd. Og jeg kan mærke på hende, at hun bliver så frustreret og så sur, men det er jo desværre livets gang. Og vi kan jo desværre ikke kæmpe imod alderen. 93 år er sgu også en alder.❤️⁣ ⁣ Alle jer, der har bedsteforældre lov mig, at i må huske at være forstående, husk at være støttende, for jeg tror virkelig ikke, at der er noget mere ubehageligt end når man mister bevidstheden og intet kan stille op.⁣😢 Undskyld, at jeg lige deler mine tanker med jer i her i aften, men jeg havde bare brug for at komme ud med det🙏🏻⁣ ⁣ En masse kærlighede til jer allesammen derude❤️⁣ ⁣ Love Jeres Gustav❤️

A post shared by Gustav Salinas - Online Coach (@gustavsalinas) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close