Kendte31. januar 2021

Gustav Salinas græd af glæde: Har købt drømmelejligheden

Han nåede sit bolig-mål inden han fyldte 30! ... Næsten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200205_wen_-_gustav_salinas_103.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Gustav Salinas jubler - han har nemlig købt en ny lejlighed.

Han overtog søndag nøglen til den lækre lejlighed med udsigt over vandet på Havneholmen i København. Og det er ikke bare hvilken som helst lejlighed. Det er drømmelejligheden.

- Jeg havde en drøm om, at jeg skulle bo et sted med udsigt til vand, inden jeg fylder 30. Nu er jeg godt nok fyldt 30 år, så jeg nåede det da næsten, lyder det fra Gustav Salinas til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Gustav Salinas, der blev kendt fra tv og i dag arbejder som online coach, har brugt lang tid på et lede efter den helt rigtige lejlighed.

Det føler han endelig, han har fundet i sin nyerhvervede 100 kvadramater store lejlighed med to altaner, hvor han flytter ind alene.

- Jeg ville bare have havudsigt. Og nu er det sådan, at uanset hvilket rum, jeg er i, at der udsigt til vandet. Det var det, jeg ville have, og det er det, jeg har fået.

- Da det skete, så satte jeg mig faktisk ned og græd lidt. Jeg græd af glæde, fortæller han.

Jantelov

Selvom Gustav Salinas er lykkelig for lejlighedskøbet, der faldt på plads for cirka to uger siden, overvejede han ikke at dele den gode nyhed, da han frygter, der går jantelov i den.

- Jeg havde tænkt mig at holde det hemmeligt. Men så tænkte jeg: Hvorfor skal jeg egentlig holde det hemmeligt? Jeg kommer ikke fra en velhavende familie, og jeg har selv arbejdet og købt noget, jeg er glad for. Det behøver jeg ikke skjule, siger den 30-årige fitnessfyr.

Hvor meget, han har måtte punge ud med for sin drømmelejlighed, vil Gustav Salinas dog ikke løfte sløret for.

Lejligheden, der på papiret er en 3-værelses, men ifølge Gustav Salinas nærmere er en lejlighed med to store værelser, står lige nu tom. Han regner med, at møblerne er på plads i lejligheden i løbet af den kommende uge.

Sponsoreret indhold