Gunnvør afslører årsag til vild frygt: - Jeg er seriøst ved at skide i bukserne

Der er en helt særlig årsag til, at den garvede realitystjerne Gunnvør Dalsgaard og mor til tre har en gedigen frygt for højder.

Det afslører hun i aftenens afsnit af ”Fangerne på Fortet”, hvor hun får til opgave at skaffe to nøgler til holdet, når hun skal springe bungy jump:

- Hvor kunne det være fedt at overtræde nogle grænser. Men shit altså, kommer det fra Gunnvør, der er mere end bare almindelig nervøs.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT Group/Anthon Unger

- Jeg har det overhovedet ikke godt med højder – slet ikke. Jeg vil sige, jeg har været sådan mere eller mindre ligeglad med højder tidligere, men jeg har helt klart fået en eller anden form for højdeskræk her inden for de sidste par … Ja, det ved jeg ikke, måske sådan faktisk helt symbolsk i forbindelse med, at jeg er blevet mor, tror jeg, den er kommet ind fra højre, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under videoen …

I aftenens afsnit af ”Fangerne på Fortet” dyster Gunnvør sammen med MMA-kæmper og tidligere OL-sølvvinder i brydning Mark O. Madsen og sportsværten Peter Palshøj.

Og noget tyder på, at der i den grad bliver kamp til stregen, når modstanderholdet består af den professionelle fodboldspiller Pernille Harder side om side med fodboldkollegaen Martin Jørgensen samt den tidligere basketballspiller Chris Christoffersen.

”Fangerne på Fortet” bliver sendt i aften klokken 20.00 på TV3 og kan allerede nu streames på Viaplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close