Kendte 3. juni 2019

Guldregn over Zac Efron: Så mange penge har han

Det er bestemt ikke småpenge, skuespilleren Zac Efron kan prale af at have stående på sin bankkonto
Foto: MEGA

Det er efterhånden længe siden, at vi for første gang stiftede bekendtskab med Zac Efron, da han dukkede op som Troy Bolton i Disney Channel-filmen High School Musical. 

Siden dengang er Zac Efrons stjernestatus kun gået én vej: Stødt opad. Og han er gået fra at være alles teenage-crush til nu at være én af Hollywoods mest populære mandlige skuespillere. 

Og den popularitet reflekteres i den grad i hans økonomi. Det skriver Popsugar.

Ifølge mediet har Zac Efron lige nu en formue, der tæller 24 millioner dollars. Det svarer til lige under 170 millioner danske kroner. 

I starten af sin karriere tjente Zac langt fra styrtende med penge. Man ved ikke præcist, hvor meget han fik for de første to High School Musical-film, men de var begge to relativt low-budget film. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Heller ikke hans medvirken i Hairspray fra 2007 fik det til at regne med guld over Efron. Her har han angiveligt tjent 100.000 dollars, hvilket svarer til 669.480 danske kroner. 

Da så High School Musical 3 blev en realitet, steg lønnen for Efron, der her  fik mellem 3 og 5 millioner dollars. Det svarer til mellen lige over 20 millioner og lige over 33 millioner danske kroner. 

(Foto: MEGA)

Det er faktisk først i de senere år, at pengene er regnet ned over Zac Efron (foto: MEGA) 

Da så kalenderen skrev 2008 begyndte guldregnen. Og Efron landede på Forbes liste over de bedst betalte det år. Siden da har han medvirket i en hel masse højprofilerede film. 

Og med succes on screen, følger succesen med off screen. Efron tjener, som de fleste andre stjerner, ligeledes en god sjat mønt fra reklamer og  sponsorerede posts på Instagram. Det er dog ikke offentligt præcis, hvor meget han tjener dér. 

Hans formue tæller i øvrigt også hjemmet i Californien, som har en værdi på 4 millioner dollars, der svarer til lige under 27 millioner danske kroner. 

Zac har senest medvirket i film som Neighbours og The Greates Showman, mens han også har spillet Ted Bundy i Netflix-filmen Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Det har nok også kastet en del penge af sig. 

Og Zac Efron er nok langt fra færdig, så mon ikke hans formue fortsætter med at vokse? 

Sponsoreret indhold