Kendte18. november 2014

Grumme billeder: Russisk skuespiller skar sin penis af!

Den russiske skuespiller Evgeniv Sapaev var så opsat på at blive en kvinde, at han skar sin penis af
Evgenev Sapaev
Evgenev Sapaev
 Foto: All Over PressNogle farver deres hår, mens andre ændrer tøjstil for at lave om på deres udseende. Men den russiske skuespiller Evgeniv Sapaev tager langt mere drastiske midler i brug.

Han valgte så at sige at tage sagen i egen hånd. Sapaevs højeste ønske er at blive kvinde, og derfor skar han sin egen penis af i et sidste desperat forsøg på at realisere sin drøm om at blive kvinde. Men afskæringen gik som forventet helt galt.

Historien om Evgeniv Sapaev er de seneste dage blevet bragt i en række russiske medier, men er nu også nået frem til flere britiske medier. Blandt andet avisen The Mirror, som bringer billeder af skuespilleren på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Svenske Paradise-mænd amok i penis-leg

Ifølge avisen var det Evgeniv Sapaevs nabo, Arkhip Tikhonov, der straks ringede til sygehuset, da han fandt sin kendisnabo blødende foran sit dørtrin.

- Han lignende et spøgelse. Han havde mistet så meget blod, at hans ansigt var ligblegt, og han havde blod ud over det hele, beretter naboen og fortæller videre:

- Først troede jeg, at han var ved at forberede en ny rolle eller et teaterstykke. Men da han kollapsede foran døren, så jeg, at han holdt sin penis i hånden. Og så opdagede jeg, at det her var alvor og tilkaldte en ambulance, siger Tikhonov ifølge The Mirror.

LÆS OGSÅ: Vil du se videoen med Justin Biebers penis?

Den russiske skuespiller blev straks indlagt på et hospital i hjembyen Gorokhovets. Her fik lægerne standset den voldsomme blødning, men de kunne ikke redde den afhuggede kønsdel.

Selv er Evgeniv Sapaev kommet sig efter afskæringen, som han flere gange tidligere har forsøgt at realisere.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/409a9e8d3b054b539175aeb696608c51.jpg


Her ses den medtagne penis, efter en kyndig læge havde kigget på den (Foto: All Over Press)

- Lige siden barndommen har jeg følt mig som en kvinde. Fire gange før har jeg forsøgt at udføre operationen på mig selv, men har altid mistet modet. Men denne gang var jeg fast besluttet og efter at have indtaget en masse smertestillende piller, skar jeg den af med en skarp kniv, siger den 38-årige skuespiller ifølge avisen.

LÆS OGSÅ: Shia LaBeouf skar sig selv i ansigtet

Ifølge en talsmand fra det russiske hospital var Sapaevs ønske lige ved at koste ham livet.

- Da han blev indlagt, havde han mistet en masse blod, så han var meget heldig, at han ikke døde af det, siger en repræsentant for hospitalet ifølge The Mirror.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f0a8c7b0809a49aa8701e04f95c70bb7.jpg


Sådan ser manden bag penisen ud (Foto: All Over Press)

Sponsoreret indhold