Kendte17. august 2023

Grum skilsmisse: Sam Asghari truer med at afsløre noget "ekstraordinært pinligt", hvis hun ikke giver ham flere penge

De beskidte tricks er fundet frem i skilsmissen mellem popikonet og hendes modelmand
Det ser ud til at blive en grum skilsmisse mellem Sam Asghari og Britney Spears. 
Det ser ud til at blive en grum skilsmisse mellem Sam Asghari og Britney Spears.
 Foto: Faye Sadou/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Officielt: Sam Asghari vil skilles fra Britney Spears

I kærlighed og krig gælder alle kneb, lyder ordsproget – og når det kommer til Britney Spears, 41, og Sam Asghari, 29, må man i den grad konstatere, at kærlighed er blevet til krig.

Det er forbi mellem popprinsessen og hendes 12 år yngre model, og ifølge Page Six skyer Asghari ingen midler, så han kan få del i Spears' svimlende formue.

Kilder afslører over for det amerikanske medie, at den iransk-amerikanske model vil bestride ægteskabspagten og kræve flere penge af sin kommende ekskone.

Angiveligt forsøger Asgharis advokat at "forhandle modydelser, der rækker udover ægteskabspagten, og truer med at offentliggøre ekstraordinært pinlig information og Britney, med mindre han bliver betalt".

TMZ har dog talt ned kilder, der mener at vide, at Sam Asghari ikke kommer til at slippe afsted med den form for afpresning.

En kilde med kendskab til sagen afslører over for det amerikanske medie, at Britney har i sinde at udskrive en stor check til sin kommende ægtemand, så hun er sikret, at han holder sin mund.

Sponsoreret indhold