Kendte1. juli 2022

Grove beskyldninger: Kendisinstruktør langer ud efter realitystjerne

Filminstruktøren Randall Emmett bliver beskyldt for seksuelle krænkelser af en række kvinder, men giver ekskæresten skylden
Randall Emmett bliver beskyldt for grænseoverskridende adfærd og seksuelle krænkelser, men giver Lala Kent skylden.
Randall Emmett bliver beskyldt for grænseoverskridende adfærd og seksuelle krænkelser, men giver Lala Kent skylden.
 Foto: MEGA

Filminstruktøren Randall Emmett havde en rigtig dårlig dag i går, torsdag.

Her udgav Los Angeles Times nemlig en meget lang og chokerende artikel, hvori han bliver beskyldt for utallige alvorlige beskyldninger.

Beskyldninger, som filminstruktøren nægter og påstår, at hans ekskæreste, "Vanderpump Rules"-stjernen Lala Kent, står bag i forsøget på at lave en smædekampagne mod ham.

Ikke desto mindre har Los Angeles Times talt med flere kvinder, som alle beskylder Randall Emmett for at have tilbudt dem roller i hans film, såfremt de havde sex med ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

Arkivfoto af Lala Kent og Randall Emmett med datteren på stranden.
Arkivfoto af Lala Kent og Randall Emmett med datteren på stranden.
 Foto: MEGA

De seksuelle krænkelser skal have foregået de seneste ti år, og Los Angeles Times har - udover kvindernes vidneudsagn - baseret deres artikel på flere hundrede retsdokumenter, som viser, at filminstruktøren har utallige sager kørende, hvor han er blevet anklaget for misbrug og/eller lignende.

En af sagerne handler om en 23-årig kvinde, som til avisen fortæller, at Randall Emmett understregede over for hende, at hvis hun ville have et job, så skulle hun give ham seksuelle ydelser.

Kvinden har angiveligt vist avisen en besked fra filminstruktøren, hvori der står: "En dags arbejde, og så skal du kneppe mig, skat".

Ifølge kvinden følte hun sig nødsaget til ved flere lejligheder over en given periode i 2012 at give Randall Emmett oralsex og massage for at få to mindre roller i to af hans film.

Ved en enkelt lejlighed fik hun efter sigende besked på at smide tøjet på hans kontor, mens han onanerede til hendes nøgne krop.

- Jeg ville gerne nå langt i min karriere og turde ikke at gøre en stor instruktør i branchen sur, fortæller kvinden til spørgsmålet om, hvorfor hun ikke sagde fra.

Randall Emmett afviser anklagerne, men Los Angeles Times har angiveligt beviser på, at han alligevel indgik et forlig med kvinden den 2. januar i år. Et forlig, der betyder, at han skal betale kvinden 200.000 dollars inden for de næste to år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Arkivfoto af Randall Emmett og Lala Kent.
Arkivfoto af Randall Emmett og Lala Kent.
 Foto: MEGA

En anden kvinde, Los Angeles Times har været i kontakt med, beskylder filminstruktøren for at have sendt "uopfordrede" beskeder i begyndelsen af 2022.

Ifølge den 30-årige kvinde skrev han til hende, at hun skulle "kneppe ham", ligesom han opfordrede hende til at tage stoffer med ham.

- Jeg var chokeret og bange, fordi han er fremmed for mig. Hans ihærdighed var skræmmende taget i betragtning, at jeg aldrig svarede på en eneste besked fra ham, lyder det fra kvinden i et af retsdokumenterne, som avisen har fået indblik i.

En tredje kvinde fortæller Los Angeles Times, at hun i 2014 blev stoppet af Randall Emmett, da han kørte forbi hende i sin Rolls-Royce.

- Jeg er ikke et kryb. Det lover jeg. Jeg er filminstruktør. Du kan Google mig. Vær sød at Google mig, skal han have sagt, da kvinden forsøgte at komme væk fra ham.

Avisen er angiveligt desuden i besiddelse af flere dokumenter, der skal bevise, at Randall Emmett har betalt flere kvinder for at holde deres seksuelle relation hemmelig, fordi han på daværende tidspunkt var i forhold med "Vanderpump Rules"-stjernen Lala Kent, som han har en et-årig datter med.

Lala Kent og Randall Emmett blev forlovet i 2018, men gik fra hinanden i 2021, efter filmfotografen angiveligt var hende utro.

Det tidligere par har siden da kæmpet en hård kamp om forældremyndigheden over datteren, og Randall Emmett mener, at Lala Kent står bag beskyldningerne mod ham.

- Beskyldningerne er falske og del af en smædekampagne, der er styret af Randalls eksforlovede, der ønsker forældremyndigheden over deres barn, siger han gennem sin talsperson, Sallie Hofmeister.

- Lala Kent har løjet og manipuleret andre i sit desperate forsøg på at vinde forældremyndigheden over datteren og i et forsøg på at få sit navn i aviserne, så hun kan forblive relevant i reality-tv.

"Vanderpump Rules"-stjernen har i skrivende stund ikke kommenteret ovenstående udtalelse.

Sponsoreret indhold