Kendte20. december 2022(opd. 20. december 2022)

Grotesk video: Her tæsker NFL-stjerne forsvarløs mand med flaske

Da offeret falder til jorden, får NFL-stjernen hjælp af sine venner, der går fuldstændig bersærk på den forsvarsløse mand
NFL Networks-eksperten Willie McGinest er blevet anholdt efter at have tæsket en mand på brutal vis med en flaske.
NFL Networks-eksperten Willie McGinest er blevet anholdt efter at have tæsket en mand på brutal vis med en flaske.
 Foto: Ritzau Scanpix/Charles Krupa

Den amerikanske tv-vært og tidligere NFL-stjerne Willie McGinest blev mandag anholdt efter at have tæsket en mand på brutal vis på en bar.

I en vanvittig video kan man se, hvordan den tidligere New England Patriots-spiller går hen til offeret, der sidder og passer sig selv, hvorefter Willie McGinest knalder ham en ordentlig en i ansigtet med en flaske.

Den unavngivne mand falder herefter en smule til jorden, men bliver løftet op af Willie McGinest og hans venner, der alle går fuldstændig bersærk på offeret.

De tæsker således løs på manden, der får utallige spark og knytnæver direkte i ansigtet af en håndfuld forskellige mænd, deriblandt altså Willie McGinest.

Det skriver TMZ, der er i besiddelse af videoen, som kan virke meget stødende:

lfølge det amerikanske medie fandt den vanvittige voldsepisode sted den 9. december i West Hollywod, men det er først mandag i denne uge, at 51-årige Willie McGinest blev anholdt.

Stjernen, der har nåede at spille 15 sæsoner i NFL og nu arbejder som tv-ekspert, nåede at tæske løs på manden i omkring 30 sekunder sammen med sine venner, før det lykkedes chokerede vidner at få stoppet overfaldet.

Ifølge TMZ er Willie McGinest blevet sigtet for overfald med dødeligt våben, fordi han slog offeret i ansigtet med flasken.

Den tidligere amerikanske fodboldspiller blev løsladt samme dag som sin anholdelse ved at betale sin kaution på 30.000 dollars, hvilket svarer til omtrent 210.000 danske kroner.

Willie McGinest anses som værende en af de bedste spillere i hele New England Patriots' historie, og kom sågar i holdets Hall of Fame i 2015.

Han har siden sit karrierestop arbejdet som ekspert for diverse tv-stationer såsom Fox Sports og ESPN.

Hans nuværende arbejdsgiver er NFL Network, som udtaler, at de vil kigge på sagen og ikke vil benytte sig af hans ekspertise for nuværende.

Offerets navn er ikke kommet frem i offentligheden.

Sponsoreret indhold