Nøgenangreb på Trump: - Grib ham om kuglerne!

Den spanske feminist kom helt tæt på den kommende præsident.

Den spanske feminist kom helt tæt på den kommende præsident.

Foto: All Over Press)

På fredag bliver Donald Trump indsat som USA's præsident, men fra før han blev valgt, har han bragt sindene i kog verden over.

Hans kontroversielle adfærd og ikke mindst det syn på kvinder han giver udtryk for, når han tror, der ikke er kameraer eller mikrofoner i nærheden, har bragt ham på kollisionskurs med millioner af kvinder verden over, og citatet om, at han kan gribe kvinder 'ved kussen', vil sandsynligvis forfølge ham resten af livet.

Og i dag var det en i sig selv uskyldig voksfigur af den kommende præsident, der på et voksmuseum i Madrid måtte se til, da en feministisk demonstrant gik i aktion.

Med nøgen overkrop og blottede bryster styrtede hun ind i et udstillingsrum, hvor der netop er blevet udstillet en voksfigur af Donald Trump.

Hen over hendes brystkasse stod der 'grib tilbage' og på hendes ryg stod der 'grib patriarkatet om kuglerne'.

Kvinden nåede helt frem til figuren af Trump og gnubbede sig op af den, inden hun blev ført bort.

Det varede lidt, inden en lille mand klædt i jakkesæt og slips fik så meget styr på feministen, at Donald Trump-figuren kunne få lov at stå i fred. De sjove billeder, hvor han prøver at få fat i kvinden, kan du se i galleriet herunder.

I London på Madame Tussauds blev andre voksfigurer af Donald Trump afsløret. De er mere naturtro end figurerne i Madrid, men mere end 20 mennesker har også arbejdet dagen lang i ugevis på at blive færdig før Trumps indsættelse i Washington DC fredag.

I USA ventes det, at flere hundrede tusinde går på gaden i protest mod indsættelsen af Donald Trump.

Se galleri med det feministiske nøgenangreb på Trump i Madrid og de flotte voksfigurer på Madame Tussauds i London:

Voksfigurer af Donald Trump i London og Madrid, januar 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close