Kendte 14. december 2021

”Grey’s Anatomy”-stjerne Kelly McCreary er blevet mor i al hemmelighed

Skuespillerinden har formået at holde ankomsten af sin lille søn hemmelig i mere end to måneder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 40-årige skuespillerinde Kelly McCreary er især kendt for sin rolle i den populære lægeserie ”Grey’s Anatomy”, hvor hun spiller rollen som Dr. Maggie Pierce.

Her er hun én af dem, som hovedrollen, Meredith Grey ofte ringer til, når livet brænder på, og børnene skal passes.

Men nu er det ikke kun i serien, at hun har børn helt tæt på livet.

For få dage kunne hun nemlig fortælle sine mere end to millioner følgere på Instagram, at hun er blevet mor for første gang.

- Hele vores verden… Indigo Wren Chatmon er ankommet, skriver hun til billedet, der viser hendes lille søn ligge på et aktivitetstæppe.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men selvom det kun er mindre end en uge siden, skuespillerinden afslørede, at sønnen var kommet til verden, så beretter US Weekly, at det allerede var i starten af oktober, hun og manden, Pete Chamon blev forældre.

Det var tilbage i august måned, at skuespillerinden første gang annoncerede, at hun og ægtemanden snart skulle være forældre.

- VI SKAL HAVE EN BABY! Pete og jeg er ekstatiske over, at vi nu udvider vores familie, og det at vi kan dele de glædelige nyheder med jer, skrev hun blandt andet på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget

Dengang fortalte hun da heller ikke mere om, hvornår hun var sat til at skulle nedkomme, og på billedet ses hun stå med den positive graviditetstest, at flere spekulerede i, hvorvidt det ville være i 2021, hun havde termin.

På sine sociale medier har skuespillerinden heller ikke delt et eneste billede af sin babybule – hvorfor det altså kunne være svært at gætte sig frem til, hvornår babyen skulle ankomme.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Kelly McCreary mødte sin mand, Pete Chamon under optagelserne til "Grey's Anatomy" i 2017. De blev gift i maj 2019, og nu kan de altså også kalde sig forældre. Foto: MEGA

Men i 2021 blev det altså.

For mindre end to måneder efter, hun kunne fortælle de glædelige nyheder, så kunne hun kalde sig mor for første gang.

Sponsoreret indhold