Kendte5. august 2022

Gravide Stine Bjerre Mortensen frygter fødslen

Til december skal TV 2-darling Stine Bjerre igennem en uundgåelig del af en graviditet: fødslen.
Stine Bjerre Mortensen
Stine Bjerre Mortensen, 40, bliver mor til december.
 (Foto: Thomas Laursen)

Med de to streger på graviditeten følger ikke kun ubeskrivelig lykke og glæde – der følger også enorme mængder af bekymringer med.

De bliver ikke mindre, når den lille først kommer til verden, men foreløbig nyder TV 2 Sportens Stine Bjerre fortsat den søde ventetid.

Til december bliver hun og det 32-årige håndboldhug Casper U. Mortensen således forældre til en lille dreng. Det afslørede de i juni på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

I Fit Living sætter Stine lidt flere ord på det at skulle stifte familie. For selv om hun prøver at acceptere, at hun ikke kan forberede sig på alt, så er der lige en fødsel, der skal gennemføres, før hun, gemalen og den lille ny kan kalde sig for en familie.

- Vi kommer helt sikkert ikke til at vide ret meget fra starten af og skal nok fumle os lidt igennem det – men det er naturligt og helt okay, siger hun og fortsætter:

- Det eneste, som jeg egentlig er en lille smule bekymret for, er fødslen. Men jeg tænker, at når andre kvinder kan klare det, kan jeg helt sikkert også.

De seneste mange år har sportsværten og håndboldspilleren været bosat i udlandet. Men når to bliver til tre, drømmer parret om at sætte et punktum i udenlandseventyret og vende hjem til Danmark.

- Ja, det tror jeg helt sikkert, at vi gør. Især nu, hvor vi skal have en lille dreng til december. Så begynder det klart at trække lidt mere i os i forhold til at komme hjem.

Stine fortæller desuden, at hun altid gerne har villet have børn på et tidspunkt, men at hun har haft et fantastisk liv uden.

Sponsoreret indhold