Kendte27. oktober 2022

Gravide Sophia Grace forklarer: Derfor ser I ikke min kæreste

Selv om den engelske “Ellen DeGeneres’s Show”-darling glædeligt deler ud af sin graviditet, er der nogle ting, hun holder for sig selv – og nogle personer
Mere end 30 gange besøgte Sophia Grace (th.) Ellen DeGeneres' program. Og nu er der nyt fra børnerapperen. nbsp;
Mere end 30 gange besøgte Sophia Grace (th.) Ellen DeGeneres' program. Og nu er der nyt fra børnerapperen.
 Foto: JOHN SHEARER/INVISION/AP

Sophia Grace blev kendt som 9-årig, da hun gik viralt med en video, hvor hun sammen med kusinen synger Nicki Minajs “Super Bass”. Efter den virale video blev de to kusiner inviteret ind hos Ellen DeGeneres i hendes talk show, og efter det tog deres kendisstatus fart.

Folk hele verden over har i mange år fulgt de to, og derfor var det også i mange medier verden over, da den ældste af kusinerne, Sophia Grace, kunne annoncere i søndags, at hun venter sit første barn som 19-årig.

Men selv om Sophia Grace deler meget af sit liv med sine 3,4 millioner følgere på YouTube, blandt andet at hun venter barn, men der er dog ting, hun ikke fortæller til sine fans rundt omkring i verden. Derfor har hun for eksempel aldrig delt, hvem hendes partner er – manden der også er far til parrets første fælles barn.

– Fordi jeg altid har været i søgelyset, føler jeg, at der er noget, jeg gerne bare vil holde for mig selv, fortæller Sophia Grace til E! News omkring valget om at holde kæresten hemmelig.

– Bare noget, jeg kan holde privat og bare nyde selv, uden jeg skal dele det med alle.

Hun forklarer dog, at det ikke nødvendigvis ville være for evigt, at hun holder partneren for sig selv. Det handler også om, hvornår han er klar til at fremgå i hendes videoer på YouTube.

– Han skal lige være selvsikker nok til at have lyst til at være med i videoerne, så kan vi måske lave en sammen. Det ville være rigtig sjovt.

Men indtil videre bliver fejringen af familieforøgelsen holdt i private gemakker, mens kæresten forbliver ukendt for offentligheden.

Sponsoreret indhold