Kendte17. maj 2024

Gravide Nina Agdal viser babybulen frem på den røde løber

Den danske modelstjerne Nina Agdal havde kæresten Logan Paul med under armen, da hun stolt viste babybulen frem til jubilæumsfejringen af Sports Illustrated
Nina Agdal havde sin forlovede Logan Paul med på den røde løber for første gang.
Nina Agdal havde sin forlovede Logan Paul med på den røde løber for første gang.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Nina Agdal og Paul Logan afslører kønnet

Oh, baby!

Den 32-årige Nina Agdal og den 29-årige Logan Paul gjorde deres store rød løber-debut torsdag aften, da de dukkede op på Hard Rock Hotel i New York City i forbindelse med den nye udgivelse af Sports Illustrated Swimsuit.

Parret, der blev forlovet i juli 2023, havde også taget YouTuber-stjernens mor, Pam Stepnick, med i dagens anledning, hvor 60-års jubilæet for Sports Illustrated-magasinet.

Nina Agdal pryder ikke årets forsider, men til gengæld optræder hun i et af magasinets mange opslag.

Nina Agdal og Logan Paul gæstede fejringen af 60-års jubilæum.
Nina Agdal og Logan Paul gæstede fejringen af 60-års jubilæum.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix
https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-17/24138195494768-1920x2791we.jpg
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

I år er det blandt andre Kate Upton, Chrissy Teigen, Gayle King og Hunter McGrady, der har fået æren af at komme på forsiden.

- Det er fantastisk. Her er så mange ikoniske kvinder i aften. Sports Illustrated Swimsuit gør så godt et stykke arbejde med at styrke andre kvinder, og jeg er bare beæret over at være en del af det, siger Nina Agdal til Extra.

Logan Paul, der står bag den populære læskedrik Prime, kan desuden tilføje, at det er meget skræmmende for ham, at parret venter en lille pige.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-17/20230806-120602-L-1920x2293we.jpg
 Foto: Kevin Jairaj/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg indså dette, alle mine bekymringer om at være far til en pige handler om 14 til 15 år fra nu. Lige når hun bliver teenager og siger: 'Jeg gør, hvad jeg vil, far'.

- Det er der, min angst kommer fra, men det er så langt ude i fremtiden, og jeg tror, at de første 13 år er det, der virkelig betyder noget, og det bliver den bedste tid i vores liv, og nu er jeg glad.

Sponsoreret indhold