Kendte17. juli 2020

Gravide Katy Perry er desperat efter at få sin flade mave tilbage

Det er kun få måneder siden, at den 35-årige sanger afslørede, at hun og hendes forlovede, Orlando Bloom ventede deres første barn. Nu drømmer hun allerede om en fladere mave
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega545904_029.jpg
 Foto: MEGA

I starten af marts måned kunne den 35-årige ”Daisies”-sanger Katy Perry og hendes forlovede, skuespilleren Orlando Bloom, 43 afsløre, at de ventede deres første barn.

Allerede her var maven temmelig stor, men sangeren har endnu ikke fortalt, hvornår hun rent faktisk har termin. Det eneste verden ved er, at hun står til at skulle føde parrets lille datter denne sommer.

https://imgix.seoghoer.dk/katy_perry_musikvideo.jpg
 Foto: YouTube

Det var i sangerindens musikvideo til sangen "Never Worn White", hun afslørede den glædelige nyhed. Foto: YouTube

Men Katy Perry er allerede mere end desperat efter at vende tilbage til sin mere flade, gamle figur, og at hun er mere end opsat på at få den gamle form tilbage, så snart hende og Blooms baby er kommet til verden.

Det fortæller hun i et nyt interview med Nick Grimshaw ifølge Mirror.

- Jeg er virkelig højgravid, okay. Mine hænder svulmer op, se lige mine hænder! Det er sindssygt – jeg skal så meget have mine mavemuskler tilbage, jeg kommer til at ligne Tayana Taylor snart, fortæller hun og henviser til sangerinden, der bare en uge efter fødslen af sit barn havde en tydelig sixpack.

https://imgix.seoghoer.dk/katy_perry_insta_krop.jpg
 Foto: Instagram

Ifølge stjernen går der ikke mange uger fra fødslen, til hun ser sådan her ud igen. Foto: Instagram

Udover at skulle kæmpe med vægten, når den lille pige er kommet til verden, så lader det til, at det ikke er det eneste, stjernen skal træne, når hun er ude på den anden side.

Nick Grimshaw prøver nemlig at få hende til at sige teksten fra nogle af hendes sange. Men det gik vist ikke helt som planlagt.

- Jeg er simpelthen så gravid lige nu – jeg kan ikke en gang kende forskel på min røv og min albue, lyder det kækt fra hende.

For det er som om, at teksterne på hendes store hits er ved at forsvinde fra hukommelsen i takt med, at maven bliver større.

Men mon ikke det kommer tilbage, så snart hun står klar med en mikrofon i hånden igen. Stjernen er i hvert fald ikke bekymret, og trods hun drømmer om at få sin gamle krop tilbage, så er alt alligevel godt.

- Jeg er aktiv, og det eneste der er anderledes ved mig er, at jeg har den her kæmpe bule. Det er okay, det er ikke så slemt, som det ofte lyder, slutter hun.

Sponsoreret indhold