Kendte6. september 2021

Gravide "Gift ved første blik-Kathrine sygemeldt: Please stop

Kathrine og Michael fra "Gift ved første blik" venter deres første barn. Indtil videre er det dog ikke helt uden bump på vejen. Både kvalme, træthed og Instagram-følgere har vist sig at være for meget for parret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke mange uger siden, at Michael og Kathrine - der sagde ja til hinanden under indspilningerne til programmet "Gift ved første blik" i 2018 - med stor glæde kunne meddele, at de skal være forældre.

Parret, der for nyligt er flyttet ind i deres nye 152 kvadratmeter store parcelhus i Odder, har brugt masser af tid på at forberede sig på det kommende liv som forældre, men helt nem er graviditetsrejsen ikke.

På sin Instagram-profil fortæller den 28-årige Kathrine Kelså Harder nemlig, at hun nu er sygemeldt

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Opkasten varer ved her i 2. trimester, trætheden er enorm, og jeg hænger bare ikke særligt godt sammen, skriver hun i sit opslag og fortsætter:

- På den ene side er det vildt dejligt at få bekræftet, at det her ikke er standarden, og det giver mening, at jeg har syntes, det har været hårdt. På den anden side er jeg helt vildt glad for mit arbejde, og jeg kan ikke lide at “pive”. Og det er jo nok også derfor, at jeg holdt ud i en måned på job, før jeg måtte kaste håndklædet i ringen.

Kathrine fortæller, at hun i første omgang er sygemeldt den kommende måned og håber, at hun herefter vil være klar til at vende tilbage igen.

Stop med de gode råd

Den tidligere "Gift ved første blik"-deltager fortæller desuden i sin story, at det siden nyheden om graviditeten er væltet ind med velmenende beskeder fra hendes mere end 11.500 følgere, men nu har både Kathrine og Michael altså fået nok.

- Jeg har besluttet mig for at sige, at vi helst ikke vil have flere råd, og det er lidt svært for mig at sige, for jeg ved, at de kommer med gode intentioner og alt det bedste, siger hun og fortsætter:

- Det er bare meget overvældende at få så mange råd, og de er meget modsatrettede. Vi ved simpelthen ikke, hvad vi skal stille op med alle de råd. Så ikke flere råd fra nu af.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Kathrine og Michael har meddelt, at den kommende "GVFB"-baby forventes at ankomme i begyndelsen af det nye år.

- Nu skal baby bare vokse sig stor og stærk, og så glæder vi os, måske for første gang nogensinde, til den kolde februar måned.

Den syvende sæson af "Gift ved første blik" kan ses torsdage klokken 20:00 på DR1.

Sponsoreret indhold