Kendte8. september 2023

Gravide Claudia Rex gør status: – Det var 100 procent lettere første gang

Om tre måneders tid bliver Claudia Rex mor til to – men det sidste trimester bliver ikke så afslappet, som hun havde håbet på
Claudia Rex, 36, har sønnen Zacharias på fire år, og om tre måneders tid få hun sammen med gemalen Pelle Emil Hebsgaard en lille pige.
Claudia Rex, 36, har sønnen Zacharias på fire år, og om tre måneders tid få hun sammen med gemalen Pelle Emil Hebsgaard en lille pige.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører: Mistede ufødt barn

Den stod på storslået premiere, da musicalen "Moulin Rouge" torsdag aften havde premiere i Falkonersalen på Frederiksberg.

Claudia Rex, 36, havde taget sin far Ole med, så de begge kunne heppe på Pelle Emil Hebsgaard, der i sidste øjeblik er sprunget til i rollen som "The Duke" i musicaludgaven af "Moulin Rouge", der oprindeligt havde Ewan McGregor og Nicole Kidman i hovedrollerne.

Mens gemalen er på scenen havde Claudia Rex sin far Ole Rex med som sin +1.
Mens gemalen er på scenen havde Claudia Rex sin far Ole Rex med som sin +1.
 Foto: Martin Høien

Den tidligere "Vild med dans"-darling struttede og strålede på den røde løber, og over for den fremmødte presse gav hun også status på, hvordan det går med den voksende mave:

– Det går, som en graviditet nu gør. Nogle gode dage og nogle dårlige dage.

Sammen med Pelle Emil Hebsgaard har hun sønnen Zacharias på fire, så den anden graviditet er lidt noget andet end den første, erkender hun:

– Det var 100 procent lettere første gang, så jeg glæder mig til, de sidste tre måneder er overstået.

Hvad skal hun hedde?

I juli afslørede Rex, at der gemmer sig en pige i hendes mave, og til SE og HØR fortæller hun, at parret ikke er så langt i processen med at finde et navn:

– Overhovedet ikke. Da Zacharias blev født, havde han 11 navne, og jeg tror, det kommer til at blive det samme, røber hun.

Det er kun to uger siden, Pelle Emil Hebsgaard sprang til i rollen som "The Duke" i musicalen, så derfor kan den lille på snart fire se frem til et travlt efterår, fortæller Rex:

– Han (Pelle Emil Hebsgaard, red.) har været på turné hele sommeren og skal også være i gang hele næste år. Så vi havde set frem til et efterår med ro på, men når han bliver tilbudt det, selvfølgelig skal han det, slår hun fast.

Ny "Vild med dans"-vært

Snakken falder også på, at Sarah Grünewald stopper som vært, og i den forbindelse har blandt andet SE og HØR smidt Claudia Rex i puljen som potentiel afløser. Til det svarer Rex:

– Jeg tror, hvis de synes, det er interessant, så har de mit nummer, siger hun med et grin og afslutter:

– Det ville være superspændende, men der er mange om buddet.

Sponsoreret indhold