Kendte21. januar 2023

Gravid "Kastanjemanden"-skuespiller Simone Lykke fik kæmpe forskrækkelse: Troede baby var død

Den gravide skuespiller fik sig en gevaldig forskrækkelse, da hun pludselig ikke kunne mærke liv i maven
Simone Lykke og kæresten Marcel Gottrup fik sig forleden den værst tænkelig forskrækkelse. nbsp;
Simone Lykke og kæresten Marcel Gottrup fik sig forleden den værst tænkelig forskrækkelse.
 Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Man kalder graviditet for "den søde ventetid", men det er også en tid fyldt med bekymringer, ængstelighed og dommedagstanker.

Og i et yderst privat Instagram-opslag afslører skuespiller Simone Lykke, der er kendt fra Netflix-hittet "Kastanjemanden", at hun i går var ude for en gevaldig forskrækkelse, da hun pludselig ikke kunne mærke liv i sin gravide mave.

Den 36-årige skuespiller fortæller, at hun og kæresten Marcel i al hast måtte få deres datter Wilma passet, så de kunne skynde sig på Hvidovre Hospital og få vished om babyens tilstand inde i maven.

– Inden vi kørte, sagde jeg til ham, at jeg var sikker på, at lillesøster var død. Det er nemlig det, min angst gør ved mig, når jeg er gravid. Den intensiverer den frygt for at miste, jeg tror, de fleste gravide rammes af. Den følelse var meget stærk i mig i går, fordi hun i knap halvanden måneds tid har været en sand ninja derinde, og jeg, uanset hvad jeg prøvede, ikke kunne få livstegn. Jeg gjorde alt. Det var sådan en frygtelig og magtesløs følelse, skriver hun i et længere opslag til et foto og en video af, hvor hun ligger i en hospitalsseng.

Skuespilleren afslutter med at fortælle, at lillesøster i maven heldigvis var okay, og at der nu er 98 dage til termin.

I opslaget understreger hun desuden, at hun ikke "udstiller sit privatliv og børn for opmærksomhedens eller whatevers skyld", men at hun gerne vil dele og dermed føle sig forbundet med ligesindede.

Da Lykke tilbage i december annoncerede sin graviditet, fortalte hun til SE og HØR, at lillesøster bliver en forårsbaby:

– Jeg har termin den 29. april, fortalte hun og afslørede, at det altså er blot fem dage efter storesøsteren Wilma, der fylder to år.

Sponsoreret indhold